Speltips

Speltips Braga–Estoril

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-08 22:00 Spela här

Speltips Braga–Estoril
Land: Portugal Liga: Primeira Liga
Odds: 2.00 Speltips: Ö2.5
2016-02-08 22:00 Braga–Estoril Ö2.5 2.00 RalleArvid

Braga kommer till spel ikväll utan att ha speciellt mycket att fundera på. Laget kryssade lite för mycket och var lite för trögstartade i höstas men sedan dess är laget faktiskt i full partiet med de riktigt stora drakarna då man har fem segrar och två oavgjorda på de sju senaste. Och det är framförallt på vilket sätt man spelat anfallsfotboll och vilken målproduktion man har i ryggen som imponerar.

5–1
4–0
3–2
2–0
2–3
3–0

är exempel på hur det har sett ut när laget spelat matcher 2016.

Estoril har trots sin förlustrad och trots sin skrala poänginsamling och trots att laget spelar matcher i en traditionellt sett målsnål liga faktiskt bara misslyckats med att göra mål i en av de fem senaste matcherna. De applicerar någon typ av do or die-taktik och framförallt tycker jag det är imponerande hur kaxiga de har varit mot lag som Porto och Benfica på sistone.

Senaste tre matcherna lyder alltså:
Porto förlust 1–3
Moreirense vinst 1–3
Benfica förlust 1–2

Om ni frågar mig inte speciellt tragisk form eller något att skämmas för överhuvudtaget. Det är jag övertygad om inte spelarna i Estoril gör heller utan närmar sig kvällens uppgift med en stor dos av självförtroende utan försiktighet.

Hur jag än vänder och vrider på det här så landar jag i att det har goda chanser att bli målrikt. Hemmalaget har alla möjligheter att köra på och öppna upp Estoril som de gjort med de flesta besökande lag under året. Estoril kommer inte parkera bussen utan verkligen gå för det här.

Svängigt värre.
Över 2.5 spelas utan att tveka till fina 2.00.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 08 Februari, 2016, 10:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!