Speltips

Speltips Kuznetsov - Troicki

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-10 14:00 Spela här

Speltips Kuznetsov - Troicki
Land: Holland Liga: ATP Rotterdam
Odds: 2,50 Speltips: Kuznetsov
2016-02-10 14:00 Kuznetsov - Troicki Kuznetsov 2,50 Poldan

Jag tror faktiskt att Kuznetsov spöar Troicki i Rotterdam. Lite för mycket lutar nämligen åt det. Jag kan i och för sig inte säga att underlaget gynnar varken den ena eller den andre. Både Kuznetsov och Troicki är väldigt allround, men jag tycker att serben är lite överskattad inför den här matchen.

Troicki är den ATP-spelare som spelat absolut mest så här långt under säsongen. Han har i princip ställt upp i varenda tävling som han hunnit med. Det fick han emellertid sota för mot Raonic i Australian Open, och Baustista Agut i ATP Sofia.

13 matcher har han spelat hittills, varav fyra förra veckan. Nu ska han alltså åka till Rotterdam, ganska oförberedd, och möta en spelare som varit på plats i en vecka och både tränat och spelat in sig på underlaget. Dessutom skulle jag vilja tillägga att Troicki inte är väldigt mycket bättre än Kuznetsov.

För det går man ge honom, ryssen. Han har tagit ett ganska stort kliv senaste säsongen och verkar ha gjort läxan i gymmet. I år har han bara förlorat mot Nadal och Monfils, men lyckades nypa set mot båda. Jag skulle säga att han i sina bästa stunder håller topp 30-klass, kanske bättre.

Viktor är nog lite vassare till vardags, men så bra som topp 20 tycker jag inte att han är. Han får ju med sig ganska enkla poäng i småturneringar så här i börjar av säsongen, men det kommer jämna ut sig.

Viktor har ju gått djupt nu i ett par turneringar i år. Men det är faktiskt ganska oförtjänt. Han nästan snubblade till sig titeln i Sydney och förra veckan fick han en ganska enkel lottning – åtminstone med tanke på hur formsvaga både Kohlschreiber och Klizan är.

Skulle vilja påstå att det här är ett perfekt läge för en skräll. Troicki har många matcher i benen samtidigt som Kuznetsov är formstark och har kvalat in till turneringen.

2,50 på Kuznetsov hos Nordicbet smakar mer än fågel.

Poldan - 10 Februari, 2016, 11:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gates - 2016-02-10 12:29:25

Plockade Kuznetsov +2.5 @2.
Hoppas han tar det

Sorkfan - 2016-02-08 20:54:01

Kuznetzov har ruggigt tryck i grundslagen en bra dag. Tycker ofta troicki tenderar att bli kort i banan med, tror han kan bli straffad i "slottet".

Sorkfan - 2016-02-08 20:35:48

2.625 på Willhill för den som har deg där. Denna är väldigt bra värde enligt mig med, klockren rek!