Speltips Marchenko - Nishioka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-02-10 22:00
Land: USA
Liga: ATP Memphis
Odds: 1,50
Tips: Marchenko
Det ska, enligt mig, vansinnigt mycket till för att Nishioka ska slå Marchenko i Memphis. Även om japanen är en duktig returtagare så kommer han få grova problem att returnera Marchenkos projektiler på det här underlaget.

För det är precis den här typen av underlag som Marchenko är som allra bäst på. Han tog sig till semifinal eller längre i typ samtliga inomhustuneringar i höstas och har fortsatt i samma spår den här säsongen.

Regeln är att du måste ha ett ordentligt vapen för att slå ukrainaren. Annars kommer han serva bort dig och returnera andraservar på löpande band. Och det är just där jag tror att Nishioka faller. Hans serve är för vek för att hålla Marchenko borta i sina egna servegem. Det kommer helt enkelt bli för jobbigt för honom att spela så pass mycket mer i sina egna servegem.

Nishioka har haft en ganska lätt lottning så här långt i turneringen. Han fick dock rädda åtta breakbollar mot en blek Donald Jaredson i första omgången och tappade lite för många games i kvalet för att han ska vara att lita på här.

Marchenko har som sagt gjorde ett fantastiskt år hittills med vinster mot Chardy och Ferrer i Doha. Och det är tydligt att han trivs mot baslinjegnetare som man ändå får kategorisera japanen som.

Marchenko är rankad runt 80 i världen. Ganska rättvist skulle jag säga. Lyckas han upprätthålla spelet som han åstadkommit de senaste månaderna kommer han garanterat klättra längre. Han är en inomhusspecialist och den här turneringen ska passa honom riktigt bra.

Nishioka är rankad 130, men han är snarare överrankad än underrankad. Han spelar väldigt mycket på den asiatiska Challengertouren som är överlägset svagast och får därför med sig enkla poäng.

Marchenko ska inte förlora den här matchen och jag trycker in till 1,50 hos Betsafe
Spela på Marchenko - Nishioka hos Betsafe
Spela nu
Poldan - 10 Februari 2016 - 11:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2016-02-10 14:30

Det är ofta mina vinnande 1,50-1,70-spel sitter i raka set. Men just i det här fallet tänker jag att Marchenko ska vinna den här matchen mer än 2 av 3. Hur han vinner spelar inte så stor roll, men visst, men kan ju dela upp insatsen på två spel. Rak och 2-0.

Luvan14 - 2016-02-09 22:21

Ryggar den, tackar! Men ser du inte här, och ofta generellt, större värde i raka set? Om du nu spekulerar i klasskillnad och det stämmer, bör det spegla sig i raka!? Jag vet inte om jag skulle vilja betala för 1,50 inför ett avgörande set. Hur tänker du?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: