Speltips

Speltips Carpi-Roma

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-12 20:45 Spela här

Speltips Carpi-Roma
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.90 Speltips: Roma
2016-02-12 20:45 Carpi-Roma Roma 1.90 3quartistan

Carpi-Roma fredag 20:45. Rak Roma-seger känns helt klart spelvärt till @1.90 hos Pinnacle Sports. Det är sällan jag lirar på mitt kära Roma men nu tycker jag att vi får ett väldigt trevligt odds såhär på tisdagseftermiddagen vilket gör att jag väljer att lägga ett tidigt spel.

Senaste och enda mötet:
2015/2016 Roma-Carpi 5-1

Serie A:
5 Roma 24 12 8 4 44:26 +18 44p
18 Carpi 24 4 7 13 22:40 -18 19p

Carpi hemma:
3-4-5 -2

Form:
F,F,O,O,V

Senaste match:
Napoli-Carpi 1-0

Roma borta:
4-5-3 +4

Form:
V,V,V,F,O

Senaste match:
Roma-Sampdoria 2-1

November och december var ren katastrof i Rom trots att man lyckades ta sig vidare till Champions League-slutspel. Dåligt spel och uteblivna poäng har gjort att man är borträknade från Scudetton och man fick även sin före detta tränare Rudi Garcia sparkad i Januari. Efter att Garcia fick lämna och Spalletti kommit in med ett par nya nyförvärv har det dock sett betydligt bättre ut. Laget har nu 3 raka segrar och lagmoralen går knappt att jämföra med för ett par veckor sedan. Roma har fått helt ny energi och lagets högstanivå vill jag vidhålla nästintill i klass med Juventus. Fortsätter Roma på samma spår även på fredag så har jag väldigt svårt att se Carpi ta några pinnar.

Nykomlingarna och nederlagstippade Carpi befinner sig under strecket trots att man inlett det nya året överraskande bra. Man har visserligen två raka förluster men det har varit mot Fiorentina och Napoli så det kan man inte dra för stora slutsatser av. Första mötet mellan Carpi och Roma var tidigt på säsongen då Roma spelade med en helt annan harmoni i laget än vad vi fick se under senare delen av 2015. Den matchen slutade med 5-1 till Roma och kommer Roma upp i den nivån igen vilket jag absolut inte ser som en omöjlighet med tanke på den fina formen laget har, så kommer Carpi med all säkerhet få det svettigt på fredag.

Roma saknade senast mot Samp sin viktiga mittfältare Nainggolan som var avstängd, han har varit en av Romas absolut bästa spelare den här säsongen och han är nu tillbaka mot Carpi vilket är ett stort plus. De Rossi är tveksam för spel annars ser det ut som om Roma kan mönstra sin bästa tänkbara elva.
Carpi har sin mittfältare Raffaele Bianco avstängd och ett par andra spelare på skadelistan som är tveksamma till spel.

Alla skador och avstängningar hittar ni som vanligt på: http://skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Jag tycker Roma har visat upp ett helt annat spel under Spalletti och laget kan nu ta sin fjärde raka seger och blanda sig i kampen om 3e platsen. Lag som Carpi är motståndare som Roma måste besegra för att haka på lagen ovanför. Kommer de gulröda upp i någorlunda hög nivå så ska man vara något nummer för stort för Carpi.
Hade jag haft dessa förutsättningar framför mig på matchdagen hade jag förmodligen maxspelat då jag tycker raka 2an borde ligga någonstans runt 1.75. Nu är det däremot ett par dagar avspark och skador mm kan naturligtvis dyka upp.

Carpis fina inledning på året och Romas ojämna resultat, samt låga lägstanivå sett till hela säsongen gör att jag tror bolagen håller Roma som lite för små favoriter. En bra dag är Roma bättre på samtliga positioner och den energin som El Shaarawy, Perotti, Zukanovic och inte minst Spalletti har gett laget gör att jag tror Roma bara vinner det här. @1.90 känns högt, vad tycker ni?

Tippar 1-3.

Roma rak seger @1.90 Pinnacle Sports, (4/5) units.
Twitter: @3quartistan

Lycka till!


3quartistan - 09 Februari, 2016, 14:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mr Orange - 2016-02-12 13:55:03

Du tror alltså på en målrik match också?