Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-10 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Islanders
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.80 Speltips: Islanders ML
2016-02-10 01:00 Columbus Blue Jackets - NY Islanders Islanders ML 1.80 hockeystick

Columbus Blue Jackets - NY Islanders

Goalies: Korpisalo (confirmed) vs Halak (confirmed)

NY Islanders gästar i natt bottenlaget Columbus Blue Jackets för lagens fjärde möte för säsongen.

Columbus Blue Jackets hade stora förhoppningar på sig inför säsongen och många tippade de som ett lag som skulle ta sig till slutspel. Laget har dock svikit och man sist i hela NHL tillsammans med Oilers och Leafs. Stora problemet har varit försvarsspelet som inte allt är organiserat och man får stora problem när man möter spelskickliga lag som man gör i natt vs Islanders. Dock har laget vunnit 2 raka matcher på sin 4 matcher lång roadtrip. Man gjorde det bra och spelad ehem 6/8 poäng och man kommer hem med bra självförtroende. Senast slog man Flames med uddamålet i 2-1 vinsten.

NY Islanders återvände hem efter en dåliga roadtrip på 2 matchen där man föll mot Washington och Detroit. Två tuffa matcher när och när man då ställdes mot bottenlaget Oilers hade man en viss press på sig att ta 2 poäng. Laget visade ingen underskattning och man fullständigt körde över Oilers i NHLs största utklassning den här säsongen när man vann med hela 8-1! Kyle Okposo hade en bra match där han stod för ett hattrick.

Islanders och Jackets har mötts 3 gången den här säsongen där Islanders vunnit samtliga tre relativt överlägset. Med deras senaste match i ryggen har jag oerhört svårt att se ett Jackets med virrigt försvar och tredjekeepern i mål ha en större chans. Minst 3 mål ska spelskickliga Islanders fixa, men jag testar det högre oddset och spelar

NY Islanders ML @ 1.80 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 09 Februari, 2016, 17:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!