Speltips

Speltips Söndagsdubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-14 13:45 Spela här

Speltips Söndagsdubbel
Land: England Liga: PL
Odds: 1.80 Speltips: Speltips
2016-02-14 13:45 Söndagsdubbel Speltips 1.80 Schona

kommande söndag kommer bli en trevlig sådan då jag menar att vi kommer ha 3 väldigt underhållande matcher i Premier League.

Den senare av de tre matcherna, City-Spurs vågar jag ej röra. Tottenham verkar ruskigt bra men man möter fortfarande city på Etihad.

Däremot de andra två matcherna finner jag spelvärde i.
Arsenal-Leicester ö2.5 @1.80
Förra PL mötet slutade 2-5 fördel arsenal.
De 4 mötena före har antingen slutat 1-1 i leicester och 2-1 på emirates.

Arsenal håller på att tappa det, för titeln måste man i princip vinna denna match och man kommer ligga på hårt för 3 poäng. Detta kommer passa ligans bästa kontringslag Leicester. Det kommer vara full fart framåt från båda lagen. Jag har svårt att se att detta mötet slutar lika samtidigt ser jag inte att något av lagen går mållösa. 2-1 eller 1-2 ser jag som väldigt rimliga resultat och då klarar vi linan.

Nästa värde hittar jag mellan Aston villa- Liverpool.
Liverpools långa skadelista har äntligen tunnats ut och man har i princip möjlighet att ställa det bästa man har på banan.
Jag spelar därför den raka tvåan @1.8

Coutinho spelade gårdagens FA match och jag gillade det jag såg, firminho har hittat hålkänslan och senast dessa två herrar spelade en hel match tillsammans var mot City i krossen på etihad. krydda detta med en oberäknlig sturridge och Benteke,
Och ja, alla på reket hatar liverpool och har svartlistat dem för all framtid men jag tycker ni bör tänka om, även om det bara är för en dag.
Laget läcker som ett såll men jag tror på 3+ mål framåt för de röda vilket ska räcka för en seger mot ett svagt Aston Villa.

Första matchen spelas vid 1 och den andra vid 3.
Dessa spel lirar jag som singlar och en dubbel.
Lycka till!

Schona - 10 Februari, 2016, 12:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Figueretas - 2016-02-11 03:17:42

Arsenal-matchen tror jag du får rätt på, den andra ??. Jag har också grunnat på hur det skall sluta och kommer att fördela pengar på att Gunners vinner med 2,3 eller 4 mot ett enda tröstmål. Det är vinst-måste som gäller nu.