Speltips

Speltips Valencia - FC Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-10 21:00 Spela här

Speltips Valencia - FC Barcelona
Land: Spanien Liga: Copa Del Rey
Odds: Speltips: Era tankar?
2016-02-10 21:00 Valencia - FC Barcelona Era tankar? grandgoals36

Tjena!

Valencia - Barcelona väntar på Onsdags kvällen kl 21.00 och det är inte nån jätte rolig match vi har framför oss direkt. Båda lagen vilar massvis med spelare då första mötet slutade hela 7-0 till Barcelona så för Barcelonas del kan man starta B-Laget och för Valencias del så är det liksom kört på förhand och därmed vilar man spelare för viktigare kommande matcher.

Barcelona har en otroligt bra form med 13 vinster på dom 14 senaste matcherna och spelar otroligt bra på sin hemmaplan medans man spelar ganska tveksamt på bortaplan men vinner ändå sina matcher. Senast mot Levante så vann man med 0-2 men match bilden var jämn och Levante hade till exempel ett avslut i stolpen vid 0-1.. Och till kvällens match så kommer Barcelona vila alla sina spelare från sitt odinarie lag! Och det gäller liksom Bravo, Alves, Pique, Masken, Alba, Iniesta, Sergio, Messi, Suarez och Neymar som alla vilas i dagens match.

Trolig startelva:

Ter Stegen
Vidal - Bartra - Vermaelen - Adriano
Roberto - Samper - Kaptoum
Arda - Munir - Sandro

Så är väldigt b-bottnat lag i kvällens match för Barcelonas del!

Valencia då? Jo man är inne i riktigt dålig form och laget spelar bedrövlig fotboll för tillfället! Neville är i desperat behov av en vinst men idag har han själv gått ut och sagt att dagens match är inte särskilt viktigt då det finns viktigare matcher framöver så kommer jag vila spelare inför kvällens match. Men nog vill Valencia visa hemmafansen att man är bättre en 7-0 senast och nu spelar man hemma på Mestala där Barcelona haft riktigt tufft mot Valencia med 1-1 för drygt två månader sedan och 6/8 senaste slutat oavgjort.

Trolig startelva:

Ryan
Vezo - Diallo - Abdennour - Gayá
Perejo - Danilo
Zahibo - Villalba - Piatti
Negredo

Barcelona tränaren Enrique har gått ut och sagt att våran statistik inte spelar nån roll inför matchen det som räknas är det vi vinner i slutändan. Men Barcelona har många spelare som vill visa sig när dom äntligen får chansen från start ikväll så det en väldigt lurig match där oddset gått ner på Valencia och upp på Barcelona efter att Barcelona sagt att dom ska vila spelare inför kvällens match.

Oddsen just nu:

3.60 - 3.80 - 2.00

Rygga på egen risk!

EDITERAD 2016-02-10 16.55:34

grandgoals36 - 10 Februari, 2016, 16:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!