Speltips

Speltips Valencia-Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-10 21:00 Spela här

Speltips Valencia-Barcelona
Land: Spanien Liga: Copa del Rey
Odds: 2.10 Speltips: 2
2016-02-10 21:00 Valencia-Barcelona 2 2.10 Polsater

Barca att vinna mot Valencia testas. Oddset känns för lockande för att låta bli.

Det här är semifinalreturen efter förra veckans 7-0-demolering. Så det är naturligtvis avgjort att Barca är laget som avancerar, vilket gör det hela lite lurigt. Båda lagen lär ju nämligen rotera en del, vilket skapar en viss osäkerhet. För Barcelonas del innebär det att storstjärnorna som styr laget vilas helt och en del ungdomar kommer få chansen. En tänkbar elva:

Ter Stegen
Vidal – Bartra – Vermaelen – Adriano
Sergi Roberto – Samper – Kaptoum
Arda – Munir – Sandro

Detta är såklart anledningen till att oddset på Barca stiger. Men jag tycker inte en elva av typen ovan är så pjåkig. Faktum är att laget visat att man klarar sig utan sina storstjärnor då och då. Senast för ett par veckor sedan vann man borta mot Bilbao utan Messi och Suarez. Att få in ungdomar/bänkspelare behöver därför inte vara så tokigt i just den här situationen, rimligtvis bör motivationen att visa upp sig finnas där.

Visst, Valencia har stor revansch att utkräva efter 0-7 i röven mot Barca förra veckan. Men det har man haft i stort sett i varje match senaste tiden, så att den torsken skulle innebära att man helt plötsligt vaknar till liv känns inte alls säkert. Som jag har varit inne på tidigare har laget varit uruselt senaste tiden. Detta gör att man är indraget i bottenstriden i ligan. Nästa vecka drar dessutom EL igång, så den här matchen lär inte prioriteras särskilt högt.

Gary Neville inför:

– På onsdag måste vi ha en positiv mentalitet och vi måste göra vårt allra bästa, men matchen mot Espanyol är oerhört viktig och jag måste ha den i åtanke när jag väljer startelvan.

– Jag måste prioritera matchen på lördag. I morgon kommer Fran Villalba och två andra ungdomar få chansen att visa upp sig, fortsatte han.

Så Valencia kommer också rotera en del. En tänkbar elva för deras del:

Ryan
Vezo – Diallo – Abdennour – Gayà
Parejo – Danilo
Zahibo – Villalba – Piatti
Negredo

Valencia har ett lag som är bra på pappret, men just nu är truppen helt under isen. Missnöjet stort hos både fans och spelare och på bänken sitter en oerfaren engelsk manager vars förtroendekapital är minst sagt litet. Brukar vara starka hemma och har kryssat 6 av senaste 8 hemmamatcherna mot Barca. Men med tanke på hur risigt man spelat senaste tiden, att matchen gäller i stort sett noll och att Barca, trots allt, ställer ett ok lag på planen känns det här oddset för bra för att inte testa.

Polsater - 10 Februari, 2016, 13:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Presidento - 2016-02-10 14:22:26

Är du säker på Barcelonas uppställning