Speltips Fritz - Johnson

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-02-11 20:00
Land: USA
Liga: ATP Memphis
Odds: 2,85
Tips: Fritz
Jag är inte främmande för att Taylor Fritz skräller mot sin landsman Steve Johnson till 2,85. Hur man än vrider och vänder på det så måste det vara ett bra spel.

Fritz rankades etta bland juniorerna förra året och han är egentligen den enda bland förra årets juniorer som gjort ett ordentligt avstamp på touren. I höstas vann han Challengers på löpande band och fortsätter nu med spel på ATP-touren.

Han spelar typiskt amerikanskt: tung serve och en sjukt bra forehand, men till skillnad från många andra amerikaner har han också en klart duglig backhand.
Steve Johnson spelar mer eller mindre exakt likadant. Båda spelarna är väldigt aggressiva och har tunga servar som de bygger spelet kring. Men jag sätter ändå ett frågetecken kring Johnson. Han har inte spelat sedan Australian Open där han inte direkt spelade på topp och dessförinnan var han totalt iskall.

Just nu är Fritz rankad 145,men hans nivå är helt klart topp 100 - och egentligen bättre än så. Och Johnson är vansinnigt överrankad. Kanske att han i sina absolut bästa stunder kan vara topp 30, men i normala fall, så skulle jag inte sätta honom en plats lägre än 50.

Jag är helt övertygad om att den här matchen betyder mer för Fritz än vad den gör för Johnson och den sistnämnde har heller inget vidare record i Memphis. Förra året slog han Dustin Brown med nöp och näppe och fick sedan respass av Kevin Anderson i raka set.

Fritz har dessutom spelat in sig på det här underlaget som är något långsammare än vad jag först trodde, men fortfarande relativt snabbt.

Räknar med att det blir ordentligt match av det här och spelar Fritz rak till 2,86 hos Unibet
Spela på Fritz - Johnson hos Unibet
Spela nu
Poldan - 10 Februari 2016 - 18:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: