Speltips Dzumhur - Berankis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-02-11 18:00
Land: USA
Liga: ATP Memphis
Odds: 1,57
Speltips: Berankis
Spela på Speltips Dzumhur - Berankis
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Berankis
Jag litar inte sekund på att Dzumhur blivit någon form att hardcourt-stjärna. Han har lyckats hänga med ett par duktiga spelare och slagit en och annan formsvag hardcourtstjärna, men normalt är han verkligen bedrövlig på snabba banor och har ingenting i sitt spel som ska kunna hota Berankis.

För ni ska veta att Berankis är en inomhusräv som heter duga. Han är rankad runt 100-strecket just nu och då kan han absolut inte spela på grus. Så som inomhusspelare betraktad är Berankis jättebra.

Han åkte på en tight förlust mot Muller i Sofia (absolut inget att skämmas över) och kollade därefter in tourkalendern för att se sig om efter lämpliga inomhusturneringar, och man kan inte klandra honom för att ta första bästa flyg över till USA. Det här startfältet är nämligen jättesvagt och att få Dzumhur i andra omgången är en enorm drömvinst.

De spelar egentligen ganska lika, eller de rör sig i alla fall ganska lika. När det gäller inomhusspel är Berankis bättre på precis allt. Han har, till skillnad från bosniern, vapen i både sin serve och forehand.

Berankis slog en formstark Sela i första omgången, medan Dzumhur tog sig förbi en vansinnigt svag Smyzek. Alltså, normalt ska det inte gå att vinna en hardcourtmatch med 5%% vunna förstaservar, men det lyckades alltså Dzumhur med.

Berankis har dessutom 1-0 inbördes mot Dzumhur, i en match som spelades under lika snabba förhållanden och slutade 6-4,6-3.

1,57 är fint, men det här spelet smakar fågel ner till 1,50.
Spela på Dzumhur - Berankis hos William Hill
Poldan - 10 Februari 2016 - 18:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: