Speltips: Sverige-Finland

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-02-11 19:00
Land: Sverige
Liga: Euro Hockey Tour
Odds: 2.00
Tips: Sverige FT
Det är dags för landskamp mellan Sverige och Finland som möts i Behrn Arena och på lördag är det dags för ny landskamp på Hovet i Stockholm mot Finland. Det är alltid svårt att sia dessa b-betonade matcher när landslagen ställs emot varandra. Men jag tycker att Sverige ställer upp med ett så pass starkt lag att man bör kunna slå Finland här ikväll. Dessutom så gick det bra för Sverige med ungefär samma lag i både Karjala Cup och Channel One Cup. Vi får @2.00 på Sverige FT hos Unibet det tycker jag är ett helt godkänt odds som jag väljer att spela med 3/5 units.

Sverige:
Sverige kommer till denna match med goda minnen från tidigare landslagssamlingar då man lyckades gå och vinna Karjala Cup i November. I December spelades Channel One Cup där Sverige slutade tvåa bakom Tjeckien. Sverige kommer till denna turneringen med den absolut största delen SHL-spelare, 17 av 23 spelare spelar just här i SHL. En spelare som jag alltid älskar att se som Sverige har med till denna matchen är engergiknippet Fredrik Pettersson, det hade inte varit fel om han stänkte dit en kasse ikväll. Det finaste minnet jag har från honom är den magiska straffen i VM 2013 på hemmaplan, om ni inte kommer ihåg den så har ni den här:
https://www.youtube.com/watch?v=pCLgQOZxnj8

Finland:
Finland kommer till denna match med långt ifrån lika goda minnen som Sverige. I Karjala cup slutade man på en andraplats bakom Sverige och i Channel One Cup slutade man tre. Från den turneringen kommer man nog tyvärr för Finlands del emst ihåg förnedringen mot Ryssland där man förlorade med hela 8-1. Till skillnad från Sveriges trupp så är Finlands lag väldigt utspridda i Europa. Självklart har man flest spelare från den inhemska ligan men det är väldigt utspritt trots det. Jag tror att det är en liten nackdel. Till skillnad från de Svenska Spelarna som känner till varandras styrkor/svagheter så vet de flesta finnarna inte speciellt mycket om varandra. Det bör vara en nackdel.

Inbördes möten:
I både Karjala Cup och Channel One Cup har det varit Sverige som dragit det längsta strået. Först vann man med 3-2 i Karjala och nu senast så vann Sverige efter straffar och lyckades knipa andraplatsen i turneringen före just Finland. Jag tycker överlag att Sverige är det lite starkare laget här ikväll och väljer att spela dem FT med en medelinsats.

Match: Sverige-Finland
Spel: Sverige FT
Odds: @2.00
Insats: 3/5U
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder
  Sverige-Finland
Spela på Speltips Sverige-Finland
SHL-Grinder - 11 Februari 2016 - 03:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
jon4zz - 2016-02-11 11:45

Pettersson och Sörensen är magsjuk och kommer inte till spel ikväll


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
19:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.95
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming