Tjena! Tycker om dagens utbud för att vara en fredag och har kollat lite extra på matcherna i de större ligorna och hittat ett spel jag tycker om extra mycket.
Angers som nykomling har varit en stor överraskning i årets Ligue 1 och placerar sig på 5:e plats efter 25 omgångar med 25 gjorda mål och 23 insläppta. Man har inte världens bästa form med 5 förluster på 6 senaste dock ska det noteras att man gjort minst 1 mål i samtliga matcher förutom mot Lyon där man fick ett rött kort i 16:e minuten och matchen dog redan då. Angers mäktade också med att göra mål borta mot PSG vilket är en stor bedrift iår när PSG utklassar nästan allt motstånd och sällan släpper in mål.
Dessutom har Angers målat i 9 av 12 bortamatcher den här säsongen (!)

Om vi går över till Rennes då så ser vi att dem befinner sig på en 9:e plats och har en väldigt ojämn form. Rennes tar ofta sina vinster på bortaplan och har det lite jobbigare på hemmaplan.
På hemmaplan har man släppt in 15 mål på 12 matcher och bara hållt nollan 2 gånger.

Jag rekommenderar detta spel då det inte krävs så mycket för att det ska sitta. En liten chansboll in i straffområdet och Angers kan få in bollen i mål och då är spelet i hamn.

Till det rätt höga oddset @1,70 och med så stor chans att det går in ser jag som ett dunderspel.

Lycka till om du ryggar så håller vi tummarna, á bientà´t!

This is the stats tab
This is the post tip