Speltips

Speltips Blackpool–Shrewsbury

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-13 16:00 Spela här

Speltips Blackpool–Shrewsbury
Land: England Liga: League 1
Odds: 2.25 Speltips: 1
2016-02-13 16:00 Blackpool–Shrewsbury 1 2.25 RalleArvid

Minns ni Blackpool? Såklart ni göra! Ni minns alla rave ni varit på där under 90-talet. Eller kanske ni inte minns dem. Vad ni däremot minns är säkerligen hur stadens fotbollslag och excentriska manager charmade skjortan och byxorna av oss alla under en kort med naggande god period i landets högstaliga för ett tag sedan.

Nu är det emellertid lika svart och mörkt som det alltid brukar vara i staden och laget kämpar nu för sin existens i tredjedivisionen.

Blackpool ligger fyra poäng över nedflyttning och tre poäng före Shrewsbury som man nu tar emot på sin hemmaplan.

Blackpool har trots sitt prekära utgångsläge i tabellen gjort det riktigt bra på hemmaplan under säsongen. Laget ligger på åttondeplats i hemmatabellen att jämföra med 18:e plats i den totala.

Shrewsbury har å sin sida varit iponerande på bortaplan under året men en hel del av segrarna och poängen har kommit till som en följd av underskattning och att motståndarna från långt högre upp i tabellen inte kommit upp i nivå och Shrewsbury kunnat parkera bussen och chocka. Något sådant kommer det inte vara tal om idag. Blackpool har inte råd med något annat än en helgjuten inställning och att man kommer upp i ordentlig nivå.

Blackpool kommer från fyra raka utan förlust och har 6–0 på sina senaste tre hemmamatcher trots att motståndet som gästat får anses hålla högre grundkvaltiet än dagens motstånd.

Visst kommer det bli en tuff och jämn match av allt att döma men jag håller Blackpool som favoriter här alla dagar i veckan. Då tycker jag att 2.25 som vi får av bet365 .com är lite väl högt.

Lycka till lads!

RalleArvid - 13 Februari, 2016, 11:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!