Det blev en trevlig fredag då Roma gjorde jobbet borta i Modena igår. Ikväll 18:00 spelar jag BLGM (Båda lagen att göra mål) i mötet mellan Chievo och Sassuolo.

Senaste mötet:
Sassuolo-Chievo 1-1

Serie A:
9 Sassuolo 24 8 10 6 28:28 0 34p
10 Chievo 24 8 6 10 29:32 -3 30p

Form:
Chievo - V,F,F,F,O
Sassuolo - O,F,O,F,O

Senaste match:
Torino-Chievo 1-2
Sassuolo-Palermo 2-2

Bortsett från Chievos vinst senast i Turin så är det två formsvaga lag som möts ikväll. Chievo har förlorat 3 av sina 5 senaste matcher och Sassuolo har 6 matcher i följd utan seger. Det känns som ett svårtippat möte mellan 9an Sassuolo och 10an Chievo, jag tror däremot att båda lagen har god chans att göra minst ett mål.

Sassuolo har gjort minst 1 mål i 6 raka bortamatcher men man bara hållit nollan i 1 av dessa matcher, det var 0-1 segern mot Inter. Chievo har samtidigt 5 matcher i följd utan att hållit nollan någon gång, man har släppt in 11 mål på sina 5 senaste matcher. Man är dock inte helt ofarliga framåt, man gjorde exempelvis 3 mål hemma mot Roma så sent som i januari. Att vi nu får drygt dubbla pengarna på att båda lagen ska göra mål tycker jag känns spelvärt åtminstone ner till 1.90.

Tänkbara startelvor:

Chievo (4-3-1-2)

Inglese M'Poku
Birsa
Castro Radovanovic Pinzi
Gobbi Spolli Cesar Frey
Bizzarri

Sassuolo (4-3-3)

SansoneFalcinelli Berardi
Duncan Magnanelli Missiroli
Peluso Acerbi Cannavaro Vrsaljko
Consigli

Skador/avstängningar: http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Det är två lag som blandar och ger väldigt mycket och därför vågar jag mig inte på 1X2-marknaden. Jämn och svårtippad match på förhand men känslan säger att båda kommer gå för 3 poäng och chansen bör vara stor för att vi får se en del mål.

Tippar 2-2.

@3quartistan på twitter.

This is the stats tab
This is the post tip