Speltips Haparanda - UNIK

Sport: Bandy
Spelstopp: 2016-02-14 14:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 1.80
Speltips: 2
Spela på Speltips Haparanda - UNIK
Börja spela här
Spela på 2
Hej!

Katrineholm vann som väntat komfortabelt mot Rättvik som jag tipsade om igår, mitt andra tips, det gick helt åt skogen då Borlänge överraskade och körde över Haparanda med 7-2.

Haparanda spelade som sagt igår och åkte på en storförlust mot tabellgrannen Borlänge, enligt källor var Haparanda riktigt tama i den matchen.

Idag kommer ett klart bättre lag på besök, UNIK. Jag kan ju bara anta att man flyger större delen av resan upp med tanke på det korta avståndet man har till Arlanda, vilket gör att man slipper de annars slitsamma timmarna i buss.

UNIK ligger för närvarande på en femteplats i tabellen, men skulle man lyckas vinna imorgon kliver man upp på 3:e plats då man har en match mindre spelad än övriga lag.

Form:
UNIK VVVFV
Haparanda FVFFO

Räknar man bort matcherna mot Tellus och Ljusdal för UNIK's del har man 6 raka segrar. UNIK spelade i fredags och har fått en dags vila medan Haparanda spelade igår och bör få det tufft att orka 90 minuter mot ett bra UNIK som säkert vill satsa på att avsluta snyggt och knipa tredjeplatsen (Man har fortfarande en matematisk chans att komma 2:a och nå kval dock).

Haparanda på hemmaplan är alltid en tuff uppgift men UNIK är ett mycket bättre bandylag och bör ha väldigt stora chanser att bli det 4:e laget att slå Haparanda på hemmais.

FÖR:
UNIK är ett mycket bättre lag
UNIK har 20-5 i målskillnad på de tre senaste
Haparanda kommer från en 7-2 förlust
Haparanda har endast vilat ett knappt dygn mellan matcherna

MOT:
Haparanda har hemmaplan


4/5 units investeras!


Mvh
Spela på Haparanda - UNIK hos Svenska Spel
Mrz - 14 Februari 2016 - 02:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: