Speltips Delbonis - Sock

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-02-16 17:30
Land: Brasilien
Liga: ATP Rio
Odds: 2,35
Speltips: Delbonis
Spela på Speltips Delbonis - Sock
Börja spela här
Spela på Delbonis
Jag är lite lätt tveksamt till om Jack Sock ens ska vara favorit mot Federico Delbonis på gruset i Sao Paolo.

Alltså, Delbonis är rankad 45:a i världen. En stor majoritet av poängen hämtar han på grus och är förmodligen den topp 50-spelare som är mest specialiserad på det här underlaget. Så, om man bara skulle göra en grusranking skulle han förmodligen vara topp 30.

För att vara just grusspecialist så servar han jävligt bra. Kanske inte spelaren med flest servess, men han har en sjukt bra kick på serven och kan väldigt ofta gå in i banan och döda returen.

Hittills har argentinarens säsong varit över förväntan. Lite tursam lottning i Australian Open gjorde att han gick till tredje omgången och i grusdebuten besegrades Fognini och i andra omgången hade han break upp på Almagro i skiljeset, men spanjoren kom tillbaka och tog sig sedan till hela vägen till final.

Nog om Delbonis, ni har förstått att han spelade bra förra veckan, men det kan man inte direkt säga om Jack Sock. På grund av sjukdom och återhämtning har amerikanen har inte spelat tennis på en månad. Det är högst osäkert i vilket skick han är i och att han ens är favorit i den här matchen förvånar mig.

Sock är inte direkt någon grusspelare. Visst, han behärskar underlaget bättre än för ett par år sedan. Men det här är trots allt grusdebut och han är allt annat är varm i kläderna.

När man går igenom Socks grusmatcher är det ganska tydligt att det inte är hans favoritunderlag. Jag kan hitta tre bra skalper - och då ska ni komma ihåg att det här är en topp 30-spelare:

7-6,6-2,6-3 mot Dimitrov i Roland Garros
6-4,6-4 mot Bautista Agut i Houston

…några fler hittar jag inte. Hade tänkt lägga till Garcia-Lopez, men nej, så bra skalp är det inte.

Ni fattar själva. Jack Sock är rankad 23:a i världen har under sin tid som ATP-spelare bara två bra skalper på grus.

Till 2,35 hos bwin är Delbonis ett bra spel
Spela på Delbonis - Sock hos Bwin
Spela nu
Poldan - 16 Februari 2016 - 16:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: