Speltips VIK Västerås HK - BIK Karlskoga

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-02-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockey Allsvenskan
Odds: 1.72
Speltips: X2
Spela på Speltips VIK Västerås HK - BIK Karlskoga
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på X2
Tisdagens enda match i Hockey Allsvenskan spelas i ABB Arena Nord, där hemmalaget VIK Västerås tar emot Karlskoga i en betydelsefull match.

Med sju omgångar kvar kämpar VIK Västerås för fullt med att kvala in till slutspelet. De har fem poäng upp till åttondeplatsen som skulle säkra dem en biljett till slutspelet. Fast resan dit blir allt annat än enkel. Ett tufft spelschema med många matcher på kort tid samt pressen att de måste vinna är vad som väntar dem. Dessvärre har formen varit usel på sistone. Förvisso lyckades VIK Västerås slå jumbon/slagpåsen Sundsvall i den senaste match men dessförinnan har laget spelat tio matcher utan vinst. Horribelt.

Mot BIK Karlskoga brukar VIK Västerås har stora problem. Senaste hemmamatchen för VIK Västerås mot BIK Karlskoga slutade med en 0-1 förlust. Lagen har mötts hela 4 gånger under året 2015 där BIK Karlskoga har vunnit samtliga fyra möten. VIK Västerås har alltså extremt svårt mot BIK Karlskoga, både på hemmaplan och på bortaplan.

Värt att poängtera är att BIK Karlskoga, som parkerar på en femte plats i tabellen, inte på något sätt ännu är klara för slutspelet. Motivationen är på topp i och med att denna match är lika viktig för dem som för VIK Västerås.

När VIK Västerås är i en formsvacka som denna och möter en erkänd tuff motståndare, ja, då är 1.72 i odds hos Ladbrokes på att VIK Västerås inte vinner matchen efter fulltid värdefullt. Spelas!
Spela på VIK Västerås HK - BIK Karlskoga hos Ladbrokes
rad - 15 Februari 2016 - 21:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Firewutobbe - 2016-02-16 16:21

Helt rätt BET, det finns ingenting som tyder på att VIK kommer vinna ikväll.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: