Speltips

Speltips VIK Västerås HK - BIK Karlskoga

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-16 19:00 Spela här

Speltips VIK Västerås HK - BIK Karlskoga
Land: Sverige Liga: Hockey Allsvenskan
Odds: 1.72 Speltips: X2
2016-02-16 19:00 VIK Västerås HK - BIK Karlskoga X2 1.72 rad

Tisdagens enda match i Hockey Allsvenskan spelas i ABB Arena Nord, där hemmalaget VIK Västerås tar emot Karlskoga i en betydelsefull match.

Med sju omgångar kvar kämpar VIK Västerås för fullt med att kvala in till slutspelet. De har fem poäng upp till åttondeplatsen som skulle säkra dem en biljett till slutspelet. Fast resan dit blir allt annat än enkel. Ett tufft spelschema med många matcher på kort tid samt pressen att de måste vinna är vad som väntar dem. Dessvärre har formen varit usel på sistone. Förvisso lyckades VIK Västerås slå jumbon/slagpåsen Sundsvall i den senaste match men dessförinnan har laget spelat tio matcher utan vinst. Horribelt.

Mot BIK Karlskoga brukar VIK Västerås har stora problem. Senaste hemmamatchen för VIK Västerås mot BIK Karlskoga slutade med en 0-1 förlust. Lagen har mötts hela 4 gånger under året 2015 där BIK Karlskoga har vunnit samtliga fyra möten. VIK Västerås har alltså extremt svårt mot BIK Karlskoga, både på hemmaplan och på bortaplan.

Värt att poängtera är att BIK Karlskoga, som parkerar på en femte plats i tabellen, inte på något sätt ännu är klara för slutspelet. Motivationen är på topp i och med att denna match är lika viktig för dem som för VIK Västerås.

När VIK Västerås är i en formsvacka som denna och möter en erkänd tuff motståndare, ja, då är 1.72 i odds hos Ladbrokes på att VIK Västerås inte vinner matchen efter fulltid värdefullt. Spelas!

rad - 15 Februari, 2016, 21:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Firewutobbe - 2016-02-16 16:21:30

Helt rätt BET, det finns ingenting som tyder på att VIK kommer vinna ikväll.