Speltips

Speltips Färjestad-Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-16 19:00 Spela här

Speltips Färjestad-Örebro
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.13 Speltips: Färjestad -1
2016-02-16 19:00 Färjestad-Örebro Färjestad -1 2.13 SHL-Grinder

Wow, vilken Super Tuesday vi har framför oss! Champions League, HockeyAllsvenskan och sist men inte minst, SHL är tillbaka efter landslagsuppehållet! Detta innebär att även jag självklart kommer vara mer aktiv! Det spelas sex stycken matcher i dagens SHL-omgång och den matchen som jag väljer att fokusera på är mötet mellan Färjestad och Örebro där jag tror att kaffegänget kan slå Örebro med några puckar! Kommer därmed spela Färjestad -1 (insatsen tillbaka vid uddamålsseger) till @2.13 hos Pinnacle Sports med 3/5U.

Färjestad:
Efter 42 spelade omgångar hittar vi Färjestad på en femteplats i tabellen med 73 inspelade poäng. Innan landslagsuppehållet så var Färjestad inne i en riktigt fin period med fem segrar på deras sex senast spelade matcher. Innan förlusten borta mot Växjö nu senast så hade man fem raka segrar! Något väldigt positivt för vårt spel ikväll är att Färjestad hittat formen inne i Löfbergs Arena med fyra raka segrar. Ikväll går man för den femte mot Örebro som man senast hemma i Karlstad förlorade mot med 2-3 efter straffar. Så revanschlusten borde det inte vara något fel på hos de värmländska vargarna! Om man ser till hemmaspelet denna säsong så har det inte alls gått så bra som Färjestad säkert hade hoppats på innan säsongen började. 13 segrar på deras 21 hemmamatcher är ett godkänt resultat, men jag tror som sagt man önskat mer, men otroligt positivt för oss är att dem återigen hittat flowet inne i Kafferinken. Dessutom är denna match något utav en måstematch om man vill kunna känna sig trygga i tabellen, Växjö och Djurgården kommer nämligen jagandes för att försöka knipa en kvartsfinalplats. Otroligt viktig match för Färjestad ikväll som jag absolut inte tror man vill slarva bort!

Örebro:
Örebro ligger på en tionde plats i tabellen, det kanske låter bedrövligt, men väldigt mycket talar för att Örebro kommer nå slutspel. Närmast jagande lag är Rögle som ligger hela 16 poäng bakom Örebro när det nu återstår 10 omgångar. Örebros form har varit varierande, men vi får trots allt säga att den är svag då man tagit två segrar på de sex senast spelade. Räkna därtill två storförluster mot megabottenlaget Karlskrona. Örebro har haft det tufft borta denna säsong och man placerar sig som elva i "bortatabellen". Om man ska kika på bortaformen så är den riktigt iskall med åtta förluster på de tio senast spelade matcherna. Bortaisen har verkligen inte varit Örebros starka sida på den senaste tiden. Man får det tufft ikväll mot Färjestad.

Inbördes möten:
Lagen har stött på varandra tre gånger denna säsong och det står redan klart nu vilket av dessa två lag som kommer vinna de inbördes mötena i grundserien denna säsong och det är relativt överraskande Örebro! Örebro har vunnit alla tre mötena denna säsong, två OT-vinster och en trepoängare. Färjestad lär vara brutalt revanschsuget efter att ha åkt på tre snöpliga förluster. Ikväll ska man bara vinna hemma då det står otroligt mycket på spel och då jag nu för tillfället tycker FBK är det klart starkare laget. Jag tror bolagen tittar sig blinda på att Örebro vunnit alla tre möten denna säsong. Färjestad -1 till @2.13 är bra skit, spelar dock bara en medelinsats med tanke på att jag tycker det är lite vanskligt efter ett uppehåll som detta.

Är man sugen på att spela Färjestad FT eller -1.5 är det absolut inget fel på det, men just ikväll gillar jag mest FBK -1 till @2.13!

Match: Färjestad-Örebro
Spel: Färjestad -1 (Insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: @2.13
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHL-Grinder (SHL-Grinder)

Stort stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 16 Februari, 2016, 01:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Grogg - 2016-02-16 15:49:57

Färjestad riskerar sakna både gulas och ryno idag! Men tror ändå på 1:a då Örebro inte har vart bra iår och målvakterna sviktar betänkligt!