Ikväll är Champions League äntligen tillbaka för alla fotbollsälskare. Jag tror chansen att båda lagen gör mål i mötet mellan Benfica-Zenit är något större än vad spelbolagen verkar tro, därför spelar jag BLGM (Båda lagen gör mål) till oddset 2.04 hos Unibet .

Gruppspelsmatcherna:

Benfica-Astana 2-0
Alt Madrid-Benfica 1-2
Galatasaray-Benfica 2-1
Benfica-Galatasaray 2-1
Astana-Benfica 2-2
Benfica-Alt Madrid 1-2

Valencia-Zenit 2-3
Zenit-Gent 2-1
Zenit-Lyon 3-1
Lyon-Zenit 0-2
Zenit-Valencia 2-0
Gent-Zenit 2-1

Som ni ser gjorde båda lagen mål i samtliga Champions League-matcher i gruppspelet. Zenit gjorde mer än 1 mål i alla matcher förutom den sista betydelselösa matchen (sett med ryska ögon) mot Gent. Nu var dock inte motståndet det bästa då vi sett Lyon och inte minst Valencia underprestera i deras inhemska ligor.
Portugiserna hade också ett bra gruppspel som man tog sig vidare från relativt enkelt då Galatasaray som var på förhand den största utmanaren till andraplatsen inte riktigt kom upp i sin högstanivå. Alt Madrid vann gruppen före Benfica.

Zenit har haft uppehåll sedan december då den ryska ligan gått på "semester". Matchtempot sätter jag ett litet frågetecken på men Ryssarna har gjort mål och vunnit samtliga träningsmatcher man spelat sedan december, bör dock tilläggas att det varit mot lag som exempelvis Norrköping och Örebro.

Hur som helst, det jag tycker talar mest för att båda lagen bör ha bra chans att göra mål är framförallt det att både Benfica och Zenit har sina styrkor i offensiven, inte minst Zenit. Nu är det även så att båda lagen har problem med skador i defensiven.

Benfica:
Luisà£o (B) nyckelspelare
Lisandro Là³pez (B) nyckelspelare
Rebocho (B)
Fejsa (M)

Zenit:
Smolnikov (B)
Malafeev (MV)
Faizulin (M)
Ryazantsev (M)

Benficas backproblem kommer förmodligen göra att Victor Nilsson Lindelöf kommer att få starta ikväll.

Tänkbara elvor:

Benfica 4-4-2

Jonas Mitroglu
Gaitán Sanches Almeida Pizzi
Eliseu Jardel Lindelöf-Nilsson Silvio
César

Zenit St. Petersburg 4-2-4

Dzyuba Shatov
DannyHulk
Witsel Garcà­a
Criscito Lombaerts Garay Anyukov
Lodygin

Med tanke på lagens målproduktion i gruppspelet, lagens skadeläge och Zenits förmodade offensiva laguppställning känns 2.04 på (BLGM) riktigt bra. Över 2.0 mål till priser runt 1.70 finns också för den som vill "Safea" lite mer.

Vi säger 1-1, vad tror ni?
BLGM 2.04 (2/5) units.
@3quartistan på twitter.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip