Speltips FBC Uppsala v Kais Mora IF

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2016-02-21 17:00
Land: Sverige
Liga: SSL - Dam
Odds: 1,78
Speltips: 2 (-1,5)
Spela på Speltips FBC Uppsala v Kais Mora IF
Börja spela här
Spela på 2 (-1,5)
Vet inte hur många gånger våra Uppsalatjejer gett mig en "Håll-käften"-smäll när man inte trott på dem. Rönnby away som senast. Nu måste jag plocka ett odds som sänks alt eftersom.

Nu ska man gästas av Kais Mora som man blev besegrade av uppe i Mora med hela 11-2. En match där Uppsala hade VM-hjälten Delgado-Johansson i sitt lag. Hon har lämnat tidigare. Nu har Mora även Amanda Larsson tillbaka vilket är en av världens bästa spelare. Minus på kontot är Tschöp som var borta senast. Osäker till spel men räknar 50/50 på henne.

Jag har sett Uppsala många gånger i år. Man har nog seriens bästa målvakt för tillfället i Jennifer Gräll. Herregud vad bra hon är just nu. Räddar laget match efter match. Dock tycker jag att duon från Storvretas division 1-lag som man slängt in som en andrafemma inte riktigt håller. Sticker upp enstaka gånger i farliga chanser men är ingenting mot Moras spelare.

Sett över 2-3 femmor är ju Mora mycket bättre. Det säger ju 11-2 senast. Sen har vi Uppsalas målvakt som kan hota men då ska hon återigen göra en bragdmatch. HAr svårt att se att hon ska få den hjälp av försvaret. Vi kliver in på (-1,5) till 1,78 med 3 enheter.
Spela på FBC Uppsala v Kais Mora IF hos Svenska Spel
IB. - 16 Februari 2016 - 20:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: