Speltips

Speltips Del Potro - Smith

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-18 20:00 Spela här

Speltips Del Potro - Smith
Land: USA Liga: ATP Delray Beach
Odds: 1,81 Speltips: Del Potro -3,5
2016-02-18 20:00 Del Potro - Smith Del Potro -3,5 1,81 Poldan

Del Potro gjorde efterlängtad comeback mot Kudla igår. Nu var det inte mycket till motstånd, men hans serve och forehand såg riktigt fin ut. Vad mitt trötta öga kunde utläsa så var dock backhandsidan ganska ofarlig. Eller säg så här, den har varit vassare.

Det här underlaget är lite långsammare än vad man först kan tro och Del Potro är normalt väldigt vass på medium-snabba underlag, men det ska inte John-Patrick Smith vara. Normalt behöver australiensaren extremt snabba underlag så att hans nätattacker biter ordentligt. På långsammare banor får motståndaren allt som oftast tid på sig att passera.

Och hur är det ens möjligt att Smith är i andra omgången här? Det är ganska enkelt. Han har mött tourens tre formsvagaste spelare…ungefär.

• Rublev har halkat ner till plats 200 på rankingen och har typ inte vunnit en match sedan US Open i somras.

• Falla tog sig till final i en Challenger i början på året, men har haft enorma problem efter det.

• Sen har vi Ivo Karlovic som det nästa är lite synd om 0-3 i matcher i år och det är uppenbart att han lider av någon form av skada.

Så, kontentan är att Smiths framgångar här i Delray inte är så imponerande som man först kan tro. Han har vunnit runt 70% av sina förstaserver i kvalet och om Del Potro spelar som i första omgången (som vi nästan får utgå från) då kommer han köra över australiensaren.

Sen får man tänka på att Smith faktiskt spelat tre stycken tresetare och normalt är han inte van att spela mer än två matcher på rad…i alla fall inte det senaste halvåret.

Jag är lite kluven vilket spel som är bäst. Antingen 2-0 till 1,85 hos Nordicbet eller -3,5 games till 1,81. Jag får för mig att argentinaren kommer att köra över Smith i minst ett av seten så jag trycker in på minushandikappet.

-3,5 spelas alltså till 1,81 hos Nordicbet

Poldan - 17 Februari, 2016, 17:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!