Speltips

Speltips Sevilla - Molde

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-18 19:00 Spela här

Speltips Sevilla - Molde
Land: Liga: Europa League
Odds: 1,875 Speltips: 1 -2 AH
2016-02-18 19:00 Sevilla - Molde 1 -2 AH 1,875 Baronen

Slutspelet i Europa League drar igång och mina blickar förs mot den spanska sydkusten. Sevilla tar emot Molde.

Sevilla gör det bra på sin hemmaplan. Värre är det borta. Men nu väntar ett Molde som inte har spelat en tävlingsmatch på över 2 månader. Under detta uppehåll har man spelat 4 träningsmatcher där man knappast har imponerat där 1-0 förlusten mot Kristiansund sticker ut mest. I övrigt har man förlorat mot IFK Göteborg, Krylya Sovetov Samara samt kryssat mot AIK.

Man slutade på 6:e plats i Tippeligan föregående säsong efter att ha vunnit året innan. En liten missräkning möjligtvis. Truppen är ung och man har plockat in förre storspelaren Eidur Gudhjonsen som ska tillföra rutin. Oklart om han är redo för spel dock.


Sevilla är som bekant väldigt hemmastarka. Med raden 11-0-2 är man ligans tredje starkaste hemmalag bakom de 2 giganterna. Man har tidigare år satsat stenhårt på Europa League då en seger ger en CL plats och man har även vunnit den.


Tror att Sevilla vill ha detta överstökat ganska snabbt. Man är mitt uppe i säsongen och har ett mycket högre tempo i sig än vad Molde har. Dessutom är man ett mycket bättre lag som satsar på turneringen.

Jag spelar Sevilla -2 AH. Pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger och jag känner mig trygg i detta. Ska vi säga 3,4-0?

Baronen - 17 Februari, 2016, 18:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!