Speltips

Speltips Mora-Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-18 19:00 Spela här

Speltips Mora-Västerås
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 2.12 Speltips: Mora FT
2016-02-18 19:00 Mora-Västerås Mora FT 2.12 SHL-Grinder

Starten på denna vecka har varit kall med 2/2 bommar. Maxspelet på Frölunda -2 hemma mot Karlskrona kändes så fint på förhand men Karlskrona stod upp bra och Frölunda såg återigen rätt så sega ut. Dock hade Frölunda ett stolpskott med en minut kvar av matchen som hade gett oss push på spelet istället för back fem tunga units. Det är dock bara att hoppa upp på hästen igen för att vända dessa minusdagar! Torsdagens spel blir Mora hemma mot Västerås. Mora FT spelas med 4/5U hos Unibet till @2.12.

Mora:
Mora ligger på en sjundeplats i tabellen med 69 inspelade poäng. Nu gäller det verkligen att göra de yttersta de återstående sex matcherna för att placera sig så en så gynnsam slutplacering som möjligt. Ikväll möter man det så otroligt krisande laget Västerås som trots den katastrofala formen "bara" ligger fem poäng bakom Mora. Med andra ord är denna match otroligt viktig. Mora är inne i en rätt god form med tre raka vinster. Kikar man på hemmaspelet så har det varit väldigt fint på slutet med fyra raka segrar och dessutom mot riktigt starka lag. Vad sägs om 5-3 mot Timrå, 4-2 mot Pantern och nu i de två senaste hemmamatcherna så tryckte man först dit serietvåan Tingsryd med 3-2 och nu senast krossade man serieettan AIK med 6-1!

Västerås:
Västerås besitter en helt bedrövlig, genomvidrig, katastrofal, klappkass, usel och hemsk form med EN seger på deras tolv senaste matcher. Enda laget som man lyckats slå under dessa tolv matcher är dessutom tabelljumbon Sundsvall. Nu ligger Västerås på en elfteplats i tabellen och måste verkligen steppa upp om man ska lyckas komma över sträcket för att ha en chans att kvala sig till SHL. Om man kikar på Västerås bortaspel denna säsongen så ser vi att dem tagit sju bortasegrar på hela säsongen på 23 spelade bortamatcher. Även det ett fantastiskt dåligt facit. Kollar man på bortaformen så har man två segrar på sina tio senast spelade bortamatcher. Ikväll möter man ett för tillfället starkt hemmalag, det blir tufft för Västerås ikväll.

Inbördes möten:
Det är här haken kommer. Det är den här infon som gör att man ändå blir lite nervös inför detta möte. Jag går egentligen inte så mycket på inbördes möten för man måste alltid se till hur situationen ser ut för tillfället och därefter göra en värdering. Jag väger dock alltid in de inbördes mötena. Västerås har nämligen slagit Mora i alla tre matcher denna säsong och plockat med sig alla nio poäng. Jag tror dock att Mora kommer bryta den glädjesviten för Västerås ikväll.

Jag kommer att spela Mora med en lite tyngre insats och anser att allting över 2.00 i odds på Mora FT är fullt spelbart!

Match: Mora-Västerås
Spel: Mora FT
Odds: @2.12
Insats: 4/5U
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, denna jobbar vi in!!!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 17 Februari, 2016, 23:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!