Dags för lillebrorsligan ute i Europa och den som jag generellt tycker är enklare att hitta bra spel i än gårdagens dito. Jag sätter klorna i en riktig stormatch omgående i slutspelet.

Sporting visar upp en imponerande form och är verkligen tillbaka på gammal storlagsnivå inhemskt i Portugal. Man leder ligan på 55 poäng efter 47-14 i målskillnad.

Leverkusen är laget som spelade 1-1 hemma mot Barcelona och som var oerhört nära att trassla sig vidare från gruppen tillsammans med Barca istället för Roma.

Leverkusen slutade på tredjeplats i gruppen efter 13-12 i målskillnad på sex matcher.

Att Sporting kommer lyckas göra mål känns ganska givet för mig. Laget har varit en offensiv ångvält och även om de lyckats hålla tätt bakåt på en imponerande nivå hittills under säsongen går det givetvis inte att applicera allt för mycket av den varan nu på den här enskilda matchen då det är dags för slutspel och dubbelmöte i en Europa-match. I synnerhet inte som laget på andra sidan håller en betydligt högre nivå en vad brukligt är i inhemska ligan eller ett gruppspel i Europa League.

Tyskarna kommer givetvis göra precis allt för att gå framåt och få med sig ett mål. De är naturligtvis även inställda på att 1-1 är betydligt bättre än 0-0 mot taktiskt skickliga portugiser.

Två riktiga tungviktare i det här slutspelet som har chans att gå långt. Det första hindret kommer dock bli riktigt tufft för båda lagen och de kommer försökas klättras över med hjälp av sin pålitliga offensiv.

Båda lagen att göra mål här känns löjligt bra och finns till 1.75.

Lycka till lads!

This is the stats tab
This is the post tip