Tjena!

Hittade ännu ett spel som jag verkligen gillar så blir en toksnabb rek!

Det är i matchen mellan MODO och Färjestad som jag inte riktigt förstår varför vi får @1.79 på över 4.5 mål. Jag ser det som högst troligt att matchen innehåller en hel del mål! Jag tar denna med 4/5U, så pass mycket gillar jag den. Två tunga spel i rullning nu, Mora och nu detta, båda spelen känns ungefär lika bra!

MODO:
MODO åkte på en riktigt tuff förlust mot Rögle senast med 3-2 och måste vinna här ikväll. Det räcker inte med någon poäng, det är seger som gäller om man ska kunna ge sig själva en chans att ta sig över sträcket. MODO har denna säsong haft ett snitt på 5.48 mål per match och om man bara ser till deras hemmamatcher så ligger snittet på målrika 5.76 mål/match. Ikväll möter man Färjestad och det är bara en sak som gäller, 3P.

Färjestad:
Färjestad var inne i ett riktigt fint flow med fem raka segrar men nu har man åkt på två raka förluster efter det. Först mot Växjö och sedan nu sist mot Örebro hemma efter straffar. Otroligt viktig match även för Färjestad ikväll om man vill hålla sig kvar på top-6! Egentligen är ju alla matcher i princip viktiga för alla lag i detta skede av säsongen, men vill bar trycka på det ändå. I Färjestads matcher denna säsongen ligger målsnittet på 5.11 mål per match och på bortais ligger snittet på lite mer målsnåla 4.7 mål. Jag tror Färjestad vinner detta möte ikväll och möjligen gör 3-4 mål.

Inbördes möten:
Fjärde och sista gången lagen möts denna säsong och alla mötena har varit målrika, 4-1, 3-3 och 3-3 har resultaten varit vilket självklart är positivt för vårt spel.

Som sagt, rätt kortfattad motivering, kanske lite luddig på sina håll, men jag tycker spelet är så pass bra att jag vill dela med mig av detta.

Match: MODO-Färjestad
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.79
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip