Speltips

Speltips Celta Vigo - Eibar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-20 22:00 Spela här

Speltips Celta Vigo - Eibar
Land: Spanien Liga: Liga
Odds: 2.10 Speltips: X2
2016-02-20 22:00 Celta Vigo - Eibar X2 2.10 rad

Lördagens sista match i den spanska la liga spelas på Balaidos där hemmalaget Celta Vigo tar emot Eibar. Marknaden har bestämt sig att Celta Vigo ska vinna mer än vartannat möte och det är jag helt oenig om.

Jag fortsätter att tipsa emot Celta Vigo. Detta är tredje gången för min del på väldigt kort tid. Första gången var förlusten i den spanska cupen mot Sevilla, andra gången var handikappspelet -2.5 mot Barcelona i ligan och nu spelar jag igen, denna gång emot en Celta Vigo vinst, där jag får nästan två gånger pengarna. Det tar jag alla dagar i veckan.

Eibar, som för närvarande befinner sig på en sjätte plats (!) i ligan, är med och kvalar om en Europa League biljett. Även om Eibar kommer från två bortasegrar mot Atletico Madrid och sjukt hemmastarka Athletic Bilbao så har laget lyckats helt okej i bortamöten, där de dessförinnan besegrade Real Betis med hela 4-0. Senast Celta Vigo tog emot Eibar i ligan så slutade mötet 0-1 och det finns mycket som talar för att historien kan upprepas på nytt.

Celta Vigo saknar fortfarande två viktiga pjäser. Förutom långtidsskadade fixstjärnan Nolito så saknas även den högra yttermittfältaren Fabian Orellana (avstängd), som nästan har spelat alla matcher och gjort 6 mål i ligan. Nog för att Eibar har ett fåtal spelare tveksamma till start också men Celta Vigos avbräck väger betydligt tyngre, i mitt tycke. Bara en seger på de åtta senaste matcherna för Celta Vigo skrämmer ingen motståndare, allra minst ett lag som Eibar som har gjort mål i alla ligamatcher detta år. Eibar kommer nu från en 2-0 vinst på hemmaplan mot Levante, där spelet stämde bra och laget spelade som ett kollektiv. Formen är god nog för att inte förlora vartannat möte mot Celta Vigo. Detta blir en hård och öppen kamp.

Oddset 2.10 fås på att Eibar tar åtminstone en poäng i matchen och spelet läggs hos bet365 . Taget!

rad - 20 Februari, 2016, 12:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!