Speltips

Speltips Bradford–Rochdale

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-20 16:00 Spela här

Speltips Bradford–Rochdale
Land: England Liga: League One
Odds: 2.20 Speltips: 1
2016-02-20 16:00 Bradford–Rochdale 1 2.20 RalleArvid

Bradford jagar offensivt kval och sköter man sina kort rätt med start idag har man dessutom redan tagit sig på god väg. Rochdales säsong är i mångt och mycket över. Visst, det finns fortfarande teoretisk möjlighet till negativa platser men den absoluta botten ska man i princip ha klarat av att undvika redan.

Bradford har tre segrar på de fem senaste matcherna och de har dessutom tagits med stil. 2–1, 4–0 (borta!!!) och 2–0 hemma senast mot Southend. Vidare har de faktiskt bara förlorat två gånger under full tid på nio matcher så formen finns verkligen där för att man ska klättra upp och ta in de där tre poängen man har med en match till godo på exempelvis Millwall som ligger på den åtråvärda sjätteplatsen.

Rochdale har, förutom en intetsägande och omotiverande tabellplacering också en urusel form. fyra förluster (bland annat genomklappning 1–6 mot Barnsley) på de sex senaste matcherna och visserligen stoppades blödningen något senast med ett kryss men det ska understrykas att poängen togs mot lag nummer 22 i tabellen, Crewe, och bör snarare ses som ännu ett i raden av misslyckanden på senare tid.

Bradford kommer enligt min tro att spela kvalfotboll senare i vår. Idag är ett viktigt steg mot det målet. Det finns spirande självförtroende och storform i laget. Rochdale har i princip ingenting att spela för, säsongen är nästan över och formen urusel.

Det här är den bästa ettan av alla från England idag enligt mig. I synnerhet som den ger hela 2.20 gånger pengarna.

Lycka till, lads!

RalleArvid - 20 Februari, 2016, 11:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!