Speltips

Speltips Brynäs-Djugården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-20 16:00 Spela här

Speltips Brynäs-Djugården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.27 Speltips: Djurgården +0
2016-02-20 16:00 Brynäs-Djugården Djurgården +0 2.27 SHL-Grinder

Gårdagens spel gick tyvärr förlorat efter att det varit en rätt trög tillställning mellan Örebro och Frölunda. Överspelet hade dock utan problem kunnat sitta så lite stolpe ut hade vi. Tingsryd tappade dock poäng hemma mot Almtuna så det var väldigt bra för vårat maxspel på AIK att vinna HockeyAllsvenskan. AIK spelar ikväll och kan gå upp i en sexpoängsledning om man besegrar Björklöven hemma på Hovet ikväll. Den bästa matchen ikväll, eller ja, kanske inte den bästa men den helt klart mest intressanta är den mellan Brynäs och Djurgården! Brynäs och Djurgården ligger på sjätte respektive sjunde plats i tabellen och det skiljer endast ett poäng. Det är ju givetvis en helt otrolig skillnad att komma sexa eller sjua i tabellen. Lagen som kommer top-6 går direkt till kvartsfinal och lagen 7-10 får spel åttondelsfinal. Djurgården ligger i nuläget en poäng före Brynäs och denna match är då givetvis så otroligt avgörande inför de kommande matcherna. Jag tycker att denna matchen är en typiskt 50/50 match och kommer därför spela mina slantar på Djurgården för jag anser att värdet ligger på dem. Spelet blir alltså Djurgården +0 till @2.27 med 3/5U.

Brynäs:
Brynäs kommer till dagens match med två raka förluster men innan dess vann man tre raka matcher så formen är för tillfället ganska svår att sätta fingret på. Jag skulle dock säga att man har en lite svagare period för tillfället med tanke på vilka lag man mött på den senaste tiden. Man har mött Karlskrona, MODO, Örebro, HV71 och nu senast Rögle som man förlorade mot i slutskedet med 0-1. Om man ska kika på Brynäs hemmaspel denna säsong så har det varit bra med 16 segrar på deras 22 matcher. Det är faktiskt riktigt bra och om man ser till matcher endast spelade hemma positionerar sig Brynäs på en fjärde plats i tabellen. Brynäs har på sina fem senaste bortamatcher vunnit tre utav dem men nu senast förlorade man som sagt mot Rögle. Brynäs är fortsatt skadedrabbat. Simon Bertilsson, Anssi Salmela, Sondre Olden och Anton Rödin hör till tongivande spelare som ej finns tillgängliga. Jag tycker Brynäs är för stora favoriter ikväll.

Djurgården:
Djurgården har fyra segrar på deras fem senaste matcher. Nu senast förlorade man mot Linköping efter straffar hemma men innan det hade man alltså fyra raka segrar. Om man ska kika på hur Djurgårdens bortaspel varit denna säsong så ser vi att det inte varit felfritt direkt. 9 segrar på deras 22 spelade matcher men på slutet har det varit betydligt bättre med fem segrar på deras åtta senaste bortamatcher. Ikväll möter man Brynäs och visst har man lite skadeproblem, "Djurgården saknar sedan tidigare Tobias Hage, Alexander Fällström och Adam Ollas Mattsson. Målvakten Mikael Tellqvist skadade sig i lagets näst senaste match och fanns inte med mot Linköping i torsdags." källa shl.se.

Inbördes möten:
Brynäs och Djurgården drabbas samman för fjärde och sista gången i årets grundseriespel. Brynäs vann det första mötet med 2-1 borta men efter det är det Djurgården som tagit två segrar. Först vann man med 4-1 hemma och sedan vann man med 3-1 borta. Ikväll spelar Djurgården återigen borta och jag tycker att Djurgården är för stora underdogs!

Match: Brynäs-Djurgården
Spel: Djurgården +0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort). Det går självklart lika bra att spela Djurgården moneyline också.
Odds: @2.27
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg och ha en underbar lördag kära läsare!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 20 Februari, 2016, 12:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!