Speltips

Speltips Athletic Bilbao - Real Sociedad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-21 18:00 Spela här

Speltips Athletic Bilbao - Real Sociedad
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.85 Speltips: 1
2016-02-21 18:00 Athletic Bilbao - Real Sociedad 1 1.85 rad

På söndag spelas ett intressant möte på Estadio San Mames där hemmalaget Athletic Bilbao tar emot Real Sociedad. Även om Real Sociedad kommer till matchen med tre raka segrar i ryggen är risken stor att sviten kommer att brytas.

Dessvärre för Athletic Bilbao är de ett skickligt lag när de spelar på hemmaplan och ett helt annat lag när de spelar på bortaplan. Stundtals går de inte ens att känna igen. Trots en stor stabilitet i spelet verkar de tappa fokus när de spelar på bortaplan, där laget har hela sju förluster i ligan. Men det är en annan historia. Näst ut spelar de på hemmaplan och där blir det oftast segrar. Denna säsong har de förlorat endast två gånger på hemmaplan. Dessa två förluster står Barcelona och Real Madrid för - både gångerna förluster med endast ett mål. Inga konstigheter egentligen.

En kul notis är att spanska Eibar hade vunnit fyra matcher i rad i ligan innan de kom till Estadio San Mames och förlorade med hela 5-2. Historien kan mycket väl upprepas för Real Sociedads del också - vill jag tro.

Bortsett från Raul Garcia (det finns fullgoda ersättare) så är Athletic Bilbao helt skadefritt. Real Sociedad har sin skyttekung Agirretxe fortfarande skadad samt att även Sergio Canales med största sannolikhet också missar matchen. De fyra senaste inbördesmöten har slutat oavgjort.

I och med att Athletic Bilbao på hemmaplan vinner mot samtliga motståndare, förutom Barcelona och Real Madrid, två gånger av tre försök så är oddset 1.85 hos Bwin spelbart.

rad - 20 Februari, 2016, 19:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!