Speltips

Speltips Dusseldorf–Nürnberg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-22 20:30 Spela här

Speltips Dusseldorf–Nürnberg
Land: Tyskland Liga: 2 Bundesliga
Odds: 2.55 Speltips: 2
2016-02-22 20:30 Dusseldorf–Nürnberg 2 2.55 RalleArvid

Sviktande form från undertecknad vilket jag är den första att tillstå och därför även den första att försöka ändra på det. Också den enda som överhuvudtaget kan påverka det. Därför har jag gjort ett ordentligt jobb i att försöka vända skutan och styra pansarkryssaren åt rätt håll igen.

Toppen mot botten i ett läge av 2 bundesliga där Nürnberg är mer pressat att vinna för att haka på uppflyttning än vad Dusseldorf är tvingade att plocka poäng för att undvika de absoluta nedflyttningsplatserna.

Dusseldorf ligger fem poäng före Paderdorn och de tre lag som finns under på negativa platser verkar vara sjunkande skepp som inte kommer ta speciellt mycket mer poäng den här säsongen. Dusseldorf har sprattlat till vid ett par tillfällen på de senaste men grundnivån är inte speciellt hög och framförallt har laget haft väldiga problem på hemmaplan på senare tid med två raka förluster och 0–4 i baken.

Nurnberg har tre raka bortasegrar och är med det förutom suveränen Leipzig det formstarkaste bortalaget i ligan med fantastiska 11–3 i målskillnad och 11 poäng på de fem senaste matcherna där man är obesegrat.

Inkluderar man träningsmatcherna i januari har nu Nürnberg otroliga 17 matcher och bara en förlust. Bland dessa är dessutom 12 segrar och laget har 10 segrar på sina 12 senaste vilket får anses bland de absolut tyngsta raderna i hela Europa.

Jag säger inte att det kommer bli speciellt enkelt men jag vill mena att om Nürnberg fortsätter prestera på den nivån man har gjort stadigt under en längre period och om Dusseldorf inte förändrar något markant från hur man har uppträtt på hemmaplan på sistone så finns det väldigt mycket som talar för att det här kan bli en bortaseger. Då tycker jag att oddset 2.55 hos Bwin är på tok för högt och jag är dessutom övertygad om att oddset kommer plockas ner stadigt under matchdag vilket redan indikationer gjort gällande.

Lycka till, lads!

RalleArvid - 21 Februari, 2016, 23:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!