Speltips

Speltips Karlskoga-Tingsryd

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-22 19:00 Spela här

Speltips Karlskoga-Tingsryd
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: Karlskoga
2016-02-22 19:00 Karlskoga-Tingsryd Karlskoga 2.10 SHL-Grinder

Spelet i lördags satt fint när Djurgården lyckades bortaslå Brynäs med 3-5 och vi kunde rätta DIF +0 till @2.27 med 3/5U. Formen här på rekatochklart är lite upp och ner för tillfället, men just nu är vi all time high och hoppas självklart kunna bygga vidare på det. Jag har nu skrivit 40 rekar här och av de 39 rättade rekarna så har jag en ROI på 112.6% vilket jag är nöjd med. Bara att hoppas det kan fortsätta såhär. Snart är maxspelet även rättat där vi har AIK som vinnare av HA och det absolut mesta talar nu för att dem vinner. Ikväll spelar Karlskoga mot Tingsryd i en otroligt viktigt match, för Karlskogas del skulle jag säga då jag anser att Tingsryd inte har så jättemycket att spela för. Jag tror faktiskt Tingsryd nu gett upp att vinna HA när man ligger 6 poäng bakom AIK plus ligger under rejält i målskillnaden, så man kan säga att det skiljer 7 poäng. Det är dessutom bara fyra omgångar kvar att spela så jag tror Tingsryd tappat glöden lite om att komma etta i serien därför tror jag BIK är mer motiverade och spelar därför gärna BIK till @2.10 rak, jag anser att matchen är 50/50 om BIK tar tre poäng eller inte, därför finns det ju lite värde att hämta på raka ettan!

Karlskoga:
Karlskoga ligger för tillfället på en femteplats i tabellen men det är så ofattbart jämt. Leksand ligger fyra med 76 poäng, BIK femma med 75 poäng, Mora sexa med 75 poäng och Almtuna sjua med 73 poäng. Det är alltså fyra lag som ligger inom fyra poäng och det återstår fyra omgångar kvar av HA. Det är otroligt viktigt vilken placering man får i tabellen inför stundande play-in kvalet. Karlskoga bör verkligen vara toppmotiverat här ikväll och dessutom bör revanschlusten vara otroligt stor då man varit riktigt under isen de senaste matcherna med endast en seger på deras sex senaste. Om man kikar på hur hemmaspelet varit för BIK under säsongen så ser vi att man tagit 14 segrar på sina 24 spelade hemmamatcher, ett snitt som är helt dugligt. Ikväll möter man Tingsryd som egentligen inte har så jättemycket att spela för.

Tingsryd:
Tingsryd ligger på en andra plats i tabellen efter att ha gjort en otroligt fin säsong. Just nu skiljer det 6 poäng upp till AIK som dessutom har betydligt bättre målskillnad och det skiljer 12 poäng ner till tredjeplatsen. Tingsryd har nog efter dem två senaste poängtappen nästintill gett upp seriesegern skulle jag tro. Dessutom är det nu helt orimligt att man skulle kunna komma trea i tabellen. Detta innebär att Tingsryd nu bara fokuserar på det som ska komma skall. SHL direktkvalet. Eftersom man har detta i huvudet tror jag man kommer lämna sina kämparskallar hemma. Kanske inte helt, men ni förstår vad jag menar. Jag tror inte vi får se en hundraprocentig insats av Tingsryd ikväll. Utöver detta så har Tingsryd varit riktigt risiga borta på den senaste tiden men fem raka förluster på bortais. Jag tycker en hel del talar för att den sjätte raka kan komma ikväll.

Inbördes möten:
BIK och TAIF har mötts tre gånger denna säsong. I de två inledande matcherna vann TAIF men nu i det senaste mötet vann BIK med 1-3 på bortais. Ikväll lär man vara rejält sugna att hemmabesegra TAIF! Jag anser att det ligger lite värde och lurar på raka ettan hos Unibet och kommer därför investera 3.5/5U.

Match: Karlskoga-Tingsryd
Spel: Karlskoga FT
Odds: @2.10
Insats: 3.5/5U
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

SHL-Grinder - 22 Februari, 2016, 00:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!