Speltips

Speltips IK Sirius IBK v Storvreta IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2016-02-25 19:00 Spela här

Speltips IK Sirius IBK v Storvreta IBK
Land: Sverige Liga: SSL
Odds: 1,85/4,75 Speltips: Under 10,5 Mål/2
2016-02-25 19:00 IK Sirius IBK v Storvreta IBK Under 10,5 Mål/2 1,85/4,75 IB.

Dags för säsongens sista derby mellan Sirius och Storvreta. En rätt ”betydelselös” match för båda lagen men det kommer ändå vara ett slutsålt Fyrishov i vanlig ordning.

Sirius behöver en poäng till för att säkra sitt kontrakt vilket är 99% klart för man har Gävle kvar och Granlo lär knappast vinna resten av matcherna denna säsong.

Storvreta är slutspelsklara efter segern senast hemma mot Gävle. En match man bara vann med 7-4 men man ligger allt jämt uppe i toppen. Man är faktiskt det lag som släppt in minst mål i serien.

Sirius är verkligen ett upp-och-ner-lag. Vinner mot lag som Falun och Storvreta för att sedan förlora matcher mot t ex Gävle eller liknande. Jag var och kollade på Sirius borta mot Karlstad senast och man är faktiskt riktigt bra när man går på sina två femmor. Billy Nilsson, Bobby Edberg, Johan Eriksson är några som producerar mycket framåt. Även Dan Johansson och Peter Berlin hittar varandra i sömnen. Petter Nilsson gjorde nog säsongens bästa insats senast när han nästan höll nollan mot Karlstad. Förhoppningsvis fortsätter han på det spåret mot Storvreta.

Sirius har vunnit de två senaste derbyna med 7-5. Såg senaste derbyt och Sirius var ruskigt giftiga framåt. En match man kontrade sönder Storvreta vilket inte borde upprepas igen. Något Storvreta säkert ”pluggat in” sen förra gången. Storvreta är och ett upp-och-ner-lag som levererar olika. Alexander Rudd och Henrik Stenberg är några som kommit igång senaste tiden med sin produktion.

Det är två lag med två oerhört bra målvakter. Två lag med en grym förstafemma om vi kollar på backsidan. Båda lagen har inte världens bredd i mina ögon utan skulle säga knapp fördel Storvreta inför denna match.

Denna match tror jag på förhand blir jämn och tillknäppt och kan väl i vanlig ordning sluta hur som helst. Känns som 3,4,5-3,4,5 är resultat som bör falla in. Bra gardering, i know. Nu med två målvakter som har bra matcher i ryggen så tycker jag det lutar åt ett underspel.

Ingen hemmaplansfördel då båda lagen spelar i Fyrishov A.

Mina spel:
3/5 enheter på Under 10,5 Mål till 1,85.
2/5 enheter på IK Sirius IBK till 4,75.

IB. - 23 Februari, 2016, 13:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!