Speltips

Speltips Djurgården-Frölunda

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-23 19:00 Spela här

Speltips Djurgården-Frölunda
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.10 Speltips: Djurgården +0
2016-02-23 19:00 Djurgården-Frölunda Djurgården +0 2.10 SHL-Grinder

Haft otroligt lite tid idag så kollade snabbt igenom utbudet nu. Det är ett spel som jag fastnar för och det är Djurgården +0 till @2.10 hos Pinnacle Sports som jag kommer spela med 3/5U.

Djurgården:
Djurgården har en rätt fin form då man har fem segrar på sina sex senaste matcher. Är det en viktig match då? Helt ofattbart viktig, det är dels det jag motiverar detta spelet på att det är en så oerhört viktig fight för Djurgården! Djurgården ligger just nu sexa, fyra poäng före Brynäs. Skulle man lyckas vinna ikväll så skulle man därmed ligga 7 poäng före Brynäs som imorgon spelar mot Växjö borta i en tuff match. Om man skulle lyckas vinna denna match så ser möjligheterna oerhört goda ut att lyckas komma på top-6 vilket innebär en kvartsfinalplats. Jag anser att Djurgården har 50% chans att vinna ikväll så anser att värdet ligger på stockholmarna!

Frölunda:
Alltså det ser inte bra ut för Frölunda. Man ligger tvåa i serien men på slutet har spelet långt ifrån varit bra. Trots att man har vunnit tre raka matcher så har det absolut inte sett bra ut. I mina ögon har Frölunda gjort sex raka halvtaskiga insatser. Först tre förluster sen tycker jag bara att det är i den senaste matchen hemma mot Örebro som man spelade relativt bra, dock tycker jag inte att anfallsspelet såg allt för bra ut. Frölunda tror jag dessutom känner att det är lite för jobbigt att lyckas klättra förbi tunga Skellefteå och att det är alldeles för många poäng ner till jagande Linköping. Jag tror inte motivationen är på topp för indianerna för tillfället.

Inbördes möten:
Det är för fjärde och sista gången som DIF och FHC möts i detta grundspel. När lagen har spelat hemma har dem även vunnit så vi får hoppas att fallet blir så även ikväll! Djurgården har en riktigt fin chans att vinna hemma ikväll.

Match: Djurgården-Frölunda
Spel: Djurgården +0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: @2.10
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 23 Februari, 2016, 18:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hokospokos - 2016-02-23 18:43:54

Dessutom saknas viktiga Joel Lundqvist ikväll!