Speltips PSV - Atlético Madrid

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-24 20:45
Land: Holland
Liga: CL
Odds: 8.0
Tips: 0-0
Testar en liten rövare mellan PSV och Atlético Madrid: 0-0 till 8 gånger pengarna.

Visst är 0-0 ett småstökigt resultat att sitta på, en målvaktstavla och du är körd, eller vad säger herr Strömberg i Ljungskile-kassen om saken (https://twitter.com/moritzdaniel/status/701859367147200513)?

Givetvis kan det vara i sin ordning att dra ner lite på insatsen vid den här typen av spel också.

Hursomhelst. Så här går mina tankar:

Atlético Madrid har ett superviktigt derby mot Real redan på lördag. Den matchen är alltid viktig, i synnerhet nu när man är med i titelracet. Så visst kan det finnas ett par blickar riktade ditåt, hur sugna är man på att bränna en massa offensiv energi i Holland 65 timmar före derbyt?

Samtidigt är 0-0 ett bra resultat för AM. Har saken i egna händer då och borde ha bra chans att lösa avancemang hemma. Att Simeones lag har en av Europas bästa defensiver vet vi sedan tidigare. Bara Bayern München kan mäta sig när det gäller antalet insläppta mål i Europas topp 4-ligor. Höll nollan 4/6 matcher i gruppspelet och har faktiskt tre 0-0-matcher på sina senaste 11. Spelade även 0-0 i helgens ligamatch, så det är inte ett helt obekant resultat.

Offensiven har inte sprudlat den senaste tiden heller (även om den sällan gör det iofs). Gått mållösa från en hel del matcher nyligen.

PSV saknar Luuk de Jong (avstängd), vilket är lagets främste målskytt både i ligaspelet och i CL. Var själv på plats i Manchester och såg laget spela 0-0 mot United i gruppspelet. En match som fick mig vilja byta plats med en överkörd grävling som ligger och chillar vid vägkanten i vårsolen. I den matchen visade holländarna upp en rätt tajt defensiv och man spelade verkligen disciplinerat för att nå just 0-0. Öser visserligen in mål i ligaspelet, men det gör nästan alla holländska lag, det imponerar inte mig. AMs defensiv är klasser bättre än vad PSV normalt stöter på.

Tror det här kan bli rätt låst, med ett PSV som försöker men inte vill riskera alltför mycket mot ett AM som tankar lite och mest av allt inte vill förlora.

Förhoppningsvis står sig 0-0 en bit in i matchen och då går det lätt att sälja av det här spelet för att säkra vinst för den som vill spela live.

0-0 är ett ok resultat för båda lagen. Ju längre det står sig, desto mindre vill lagen riskera i offensiven. Det är första dubbelmötet av två, vilket av tradition kan bli rätt målsnålt.

Många tankar. Så kommer en fast situation och lite flipperspel i straffområdet och drar ner ridån för kvällen redan i minut 7. Den typen av möjligheter finns tyvärr, men låt oss hoppas på en härligt låst, tajt och chansfattig tillställning i 90 plus tillägg.

Spela på PSV - Atlético Madrid hos Betsson
Spela nu
Polsater - 23 Februari 2016 - 23:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: