Speltips PSV-Atletico Madrid

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-24 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 1.90
Tips: 1X
Jag minns att jag rekade framgång för PSV i första mötet för hela Champions League-säsongen för en massa månader sedan då Manchester United kom på besök. Innan vi alla visste hur värdelösa United skulle vara även denna säsong. För så stor tilltro hade jag ändå till PSV denna kampanj. Trots att de kommer från Holländska ligan. I synnerhet på hemmaplan.

Det är en supersolid grund och svårslagenhet som de byggt upp på Philips stadion och det är en svårslagenhet som jag tror Atleti kommer få ordentliga problem med att rucka på.

I tävlingssammanhang har holländarna bara förlorat en gång sedan i november och det inhemska segertåget är som vanligt stabilt rullandes rakt fram utan förluster. Hemma har laget vunnit samtliga matcher under säsongen förutom två kryss så även i Champions League lyckades laget ta tre segrar på de tre matcher som spelades.

Atleti går också mot en fin säsong som vi vant oss vid under senare år. Stabiliteten är även här något som kännetecknat lagets sätt att spela och det rör sig så gott som alltid om kontrollerade segrar med minsta möjliga marginal snarare än onödigt stort risktagande och en massa mål framåt, framförallt på bortaplan.

Atelti kommer givetvis vilja ha med sig minst ett mål från bortaplan men de kommer prioritera att få med sig minst ett kryss om jag känner tränaren rätt. Atleti har inte visat den absolut bästa formen på sistone utan har bara två segrar på de sju senasta matcherna. Dock bara två förluster vilket tydligt talar om vilket lag det är vi har att göra med.

Atletico har haft ett riktigt hektiskt spelcschema på sistone och resultaten kan säkert förklaras en aning med att man har haft fullt fokus på denna uppgift.

Cocu mot Simeone kommer aldrig bli någonting annat än en jämn, tuff och taktiskt mycket tillbakadragen hård kamp.

Potentiella elvor från uefa.com:

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Van Ginkel, Guardado, Pröpper; Pereiro, Locadia, Narsingh.
Out: De Jong (suspended)

Atleti: Oblak; Juanfran, Godà­n, Giménez, Filipe Luà­s; Koke, Gabi, Saàºl à‘à­guez, à“liver Torres; Griezmann, Fernando Torres.
Out: Carrasco (ankle), Partey (hamstring), Tiago (leg)

Jag tror vi får se en match där det blir svårt att skilja lagen åt men om det lutar åt något håll så är det definitivt så att hemmalaget har möjligheter att dra det längsta strået enligt mig. Därför är jag väldigt glad över att bjudas närmare 2.00 för 1X här.

Lycka till lads!
Spela på PSV-Atletico Madrid hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 24 Februari 2016 - 11:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: