Speltips

Speltips Harrison - Marchenko

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-25 07:30 Spela här

Speltips Harrison - Marchenko
Land: Mexiko Liga: ATP Acapulco
Odds: 2,10 Speltips: Harrison
2016-02-25 07:30 Harrison - Marchenko Harrison 2,10 Poldan

Det är verkligen häpnadsväckande att se hur spelare gång på gång överpresterar i vissa turneringar. För någon vecka sedan var det Estrella Burgos som försvarade sin titel i Ecuador och nu tycks Ryan Harrison vara inne på samma spår.

Egentligen tycker jag att Harrison är rätt dålig. Han känns mentalt svag och har försämrats väldigt mycket de senaste åren. Det här snacket om att han skulle bli en topp 10-spelare har man inte hört något om på länge.

Men Acapulco tycks passa honom utmärkt. Ingen press hemifrån, ganska långsam hardcourtbana och han ställs mot rätt slitna spelare. Förra året slog han Dimitrov och Karlovic här, i år inledde han med att slå Cilic. Det kroaten presterade var dock ingen vacker syn. Satan vad han gav bort poäng. Men man får ändå ge Ryan att han var väldigt solid i sina egna servegem och det kommer att bli en nyckel mot Marchenko.

Marchenko, ja. Ni kommer säkert ihåg hur han krossade allt i Doha i början av året. Då spelade han med väldigt små marginaler och när aggressiva spelare gör det, då kan det bära hur långt som helst. Nu är det dock uppenbart att han inte håller en så pass hög nivå och jag är högst tveksam till om Marchenko ska ses som favorit i den här matchen.

Skulle säga att de till vardags är ungefär lika bra, men att formen och omständigheterna gynnar Ryan ganska kraftigt.

Trodde faktiskt att amerikanen skulle få trassel redan mot Sarkissian i kvalet, men han har bevisat att han är att räkna med i den här turneringen. Däremot vann Marchenko bara 30% av sina andraservar mot Paul i första omgången och det är väl främst där jag kan se Harrison hota - så länge han är lika stabil i sina servegem som mot Cilic.

Till 2,10 hos bet365 ät Harisson ett bra spel.

Poldan - 24 Februari, 2016, 20:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sorkfan - 2016-02-25 07:37:05

Återigen bra spel, taskiga marginaler tyvärr.