Speltips

Speltips Monterio - De La Nava

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-25 22:30 Spela här

Speltips Monterio - De La Nava
Land: Brasilien Liga: ATP Sao Paulo
Odds: 2,20 Speltips: Monterio
2016-02-25 22:30 Monterio - De La Nava Monterio 2,20 Poldan

Jag är benägen att spela på Thiago Monteiro igen. Tycker faktiskt att det här är ett grymt läge för en semiskräll. Dels för att han själv förmodligen svävar på moln och har skapat tennishysteri i Brasilien, men också för att De La Nava varit iskall i år.

De senaste månaderna har Monteiro hållit topp 100-klass och senaste veckorna har han hållit topp 50-klass. Han känns inte som typ Rosenholm som lyckades slå en usel Monfils i Stockholm för ett par år sedan, utan det här stabilt.

Han har ingen vidare serve egentligen, men satan vad han bollar bra. Han vann nästan hälften av poängen i Almagros serve i första omgången samtidigt som De La Nava räddade 9 av 11 breakbollar mot Gonzalez.

Redan förra året fick De La Nava trassel mot Monterio i en Challenger där spanjoren tillslut vann efter tiebreak i skiljeset. Man kan väl lugnt säga att han tagit ett eller ett par steg i utvecklingen sedan dess.

Ni som följer speltipsen här på sidan vet att jag rekade brassen till 6,00 mot Almagro i första omgången. Då skrev jag:

”…på sina 20 senaste matcher har han bara förlorat en i raka set och har slagit grusspelare runt 100-strecker som Dutra Da Silva (114), Bagnis (101), Carballes Baena (125), Maximo Gonzales (145) , Arguello (138)

...detta under loppet av tre månader. Lägg till Tsonga på den där listan så förstår ni att det inte är någon duvunge vi pratar om.”

Nu kan vi alltså även lägga till Almagro till den där listan. Ännu ett tecken på hur sjukt het han är, Thiago.

Till 2,20 åker i alla fall mina polletter in hos bet365

Poldan - 25 Februari, 2016, 09:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!