Speltips

Speltips Linköping-Rögle

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-24 19:00 Spela här

Speltips Linköping-Rögle
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.892 Speltips: LHC -1.5
2016-02-24 19:00 Linköping-Rögle LHC -1.5 1.892 SHL-Grinder

Gårdagens rek satt ganska lågt inne men Djurgården lyckades tillslut vinna med 2-1 mot Frölunda på Hovet. Idag tycker jag faktiskt att vi får ett väldigt fint odds på Linköping -1.5 hemma mot Rögle. Jag kommer därför spela Linköping -1.5 lite tyngre till @1.892 hos Pinnacle Sports.

Linköping:
Linköping ligger just nu på en fjärdeplats två poäng bakom tabelltrean Luleå. Vid seger ikväll går alltså Linköping återigen upp till tredjeplats. En chans jag tror man kommer ta vara på. Linköping har spelat otroligt bra efter årsskiftet och har nu tre segrar på deras fyra senast spelade matcher. Nu senast hemma åkte man på en tuff förlust mot Växjö med 0-3 men jag tror man kommer resa sig snabbt ikväll. Man får tillbaka viktiga spelare som Hardt och Sörensen inför kvällens match. Två spelare som helt klart kommer förstärka Linköping, framförallt i anfallsspelet.

Rögle:
Rögle ligger på en tolfte plats i serien och jagande MODO ligger relativt trygga sju poäng bakom Rögle som dessutom har en match mindre spelad än MODO. Dessutom har MODO ett mycket tuffare spelschema kvar än vad Rögle har. Jag tror inte Rögle känner sig säkra att slippa kvala, men jag tror man känner en slags trygghet trots allt. Detta kan göra att Rögle har lite svårt att ge allt i en sån här typ av match. Jag förväntar mig ett Rögle ikväll som inte kommer med så jättestora förväntningar till Linköping. Jag tror som sagt man räknat med att ta sina viktigaste poäng längre fram och inte ser denna match som en måste måste match och det kanske gör att man tappar lite i motivationen. Kan ha fel, kan ha rätt. Rögle har två segrar på sina fem senast spelade matcher och om man ser till bortaspelet så har det inte varit bländande denna säsong. Rögle snittar mindre än 1 poäng på bortais i år, det hoppas jag man gör även ikväll.

Inbördes möten:
Linköping och Rögle stöter på varandra för fjärde och sista gången denna säsong. I det första mötet lyckades Rögle faktiskt nolla LHC hemma då man vann med 3-0. Men efter det har det varit dominans av LHC som först slog Rögle borta med 1-4 och sedan krossade man Rögle hemma med 7-2. Jag hoppas på ett liknande resultat ikväll om jag får chansa på ett resultat skulle jag chansa på 5-1, men det återstår att se.

Jag tycker det finns fint värde på LHC ikväll och spelar:

Match: Linköping-Rögle
Spel: Linköping -1.5
Odds: @1.892
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Kommer läggas ut ett till spel på min twitter så om man är intresserad av det så är det bara att följa @SHLGrinder (SHL-Grinder), vi ses där!

Ha en fin lillördag!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 24 Februari, 2016, 17:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Frontline - 2016-02-24 18:35:23

Den här borde gå in, Sörensen och Hardt ska vara tillbaka i LHC ikväll också.