Speltips

Speltips FC Trollhättan - BK Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-27 14:00 Spela här

Speltips FC Trollhättan - BK Häcken
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 2.03 Speltips: Häcken -1,5
2016-02-27 14:00 FC Trollhättan - BK Häcken Häcken -1,5 2.03 Polsater

Klipper BK Häcken -1,5 borta mot FC Trollhättan.

Såg Häcken i cuppremiären mot BP. Slutade till slut mållöst, trots att man hade dubbla ramträffar och en mängd andra bra lägen. BP fick en straff mer eller mindre till skänks pga klumpigt agerande, men mycket mer än så skapade inte Olof Mellbergs gäng. En match Häcken helt klart borde vunnit med relativt klar marginal med normalutdelning.

Nu valde Gerhardsson att matcha den i mitt tycke iskalle Jeremejeff på topp, återstår att se om denne yngling får chansen igen. Han missade hursomhelst en del lägen och befann sig inte sällan på fel ställen, kanske stämmer det bättre denna gång om han nu får spela.

Hursomhelst tycker jag inte Häcken var speciellt dåliga, möjligen lite underskattning i kombination med viss ringrostighet.

Det fina är dock att resultatet inte var särskilt dåligt för Häckens del, med tanke på att lördgagens motståndare, FC Trollhättan, oväntat vann mot Gefle. Därmed har Häcken allt i egna händer fortfarande, men den här matchen måste vinnas.

Martin Ericsson är tillbaka i matchtruppen för Häckens del - positivt om han kan spela.
- Det är naturligtvis ett bra tillskott. Han har tränat för fullt i veckan och sett pigg ut, säger Gerhardsson.

Matchen spelas på Edsborgs konstgräs i Trollhättan, så till skillnad från Gefle behöver inte Häcken göra en långresa för den här matchen. Det är snarare den klassiska "samlas på Konsum 2,5 timmar innan matchstart för gemensam avfärd" som gäller. med en veckas ytterligare träning, lite revanschsug och ett lite utsatt läge tror jag Häcken gör en bättre prestation än senast.

Trollhättan vann som sagt mot Gefle, i en match som kunde gått hursomhelst. Imponerande att vinna naturligtvis, men känslan är att ett nedtränat Gefle passar ett div 1-motstånd klart bättre än ett Häcken som åtminstone på pappret har fler individuellt skickliga spelare.

Nej, känslan är att det borde komma ltie retroaktiv utdelning för Häckens del och att laget visar att det faktiskt skiljer ett par divisioner mellan lagen.

@nokkan21

Polsater - 26 Februari, 2016, 19:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!