Empoli-Roma på lördag, jag väljer att hugga ett spel redan nu (torsdag). Raka 2an spelas till 1.90 hos Pinnacle Sports.

Serie A:
4 Roma 26 14 8 4 52:27 +25 50p
10 Empoli 26 9 7 10 32:37 -5 34p

Form:
Empoli - F,F,O,O,F
Roma - V,F,V,V,V

Senaste match:
Sassuolo-Empoli 3-2
Roma-Palermo 5-0

Empoli överraskade under hösten och avslutade året 2015 riktigt starkt. Det nya året har dock varit något helt annat, bara 1 seger på de 8 spelade matcherna gör att Empoli är ett av ligans formsvagaste lag. Empoli tappade mittbacken Federico Barba i januari och på lördag har man Tonelli avstängd och Costa skadad, två viktiga mittbackar. Vilket gör att lånet från Sassuolo, Ariaudo och Camporese förmodas bilda ett nytt mittbackspar mot Roma. Camporese som var ett fjärdehandsval inför säsongen. Som om det inte vore nog med det, Empolis klart bästa spelare den här säsongen har varit Saponara som även han är avstängd inför mötet med Roma, 5 mål och 9 assist har italienaren stått för.

Om Empoli har varit ett utav ligans formsvagaste lag 2016 så har Roma varit raka motsatsen. Laget har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna, förlusten kom i Champions League mot Real Madrid där man stod upp bra och kanske förtjänade ett bättre öde. Förlusten mot Real svarade man upp med att köra över Palermo på Olimpico med hela 5-0. Skadeläget ser även bra ut hos gästerna, bortsett från De Rossi så ska man kunna ställa ut bästa tänkbara elva. Vice-kaptenen De Rossi må vara en viktig spelare men Roma har riktigt bra ersättare, bör inte ge någon större effekt i mina ögon.

Skador/avstängningar - http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Ett formsvagt Empoli som saknar flera tongivande spelare mot ett Roma som verkligen ser ut att ha hittat formen gör att raka 2an på Roma till 1.90 känns ruskigt bra!

Spel: 2a @1.90 (4/5) units.
Bolag: Pinnacle Sports

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip