Speltips Real Sociedad - Malaga

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-27 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.35
Tips: Ö2.5
Lördagens sista match i den Spanska La Liga spelas på San Sebastian där hemmalaget Real Sociedad tar emot Malaga. Två lag som har bra form så vi har ett spännande möte som kan sluta hursomhelst, i mitt tycke.

I december månad, år 2015, började Malaga spela en helt annorlunda fotboll. Plötsligt började saker och ting att fungera. Från att ha varit ett defensivt och tråkigt lag att titta på så har de utvecklats till ett anfallande och attraktivt lag som ger järnet från avspark. Malaga är inte längre ett lag som slår av på takten, oavsett resultatet i matcherna. Under de senaste sex matcherna har det varit full fart framåt där fyra utav dessa matcher har slutat med över 2.5 mål totalt.

Real Sociedad kommer till mötet med fyra raka segrar i ligan. Av dessa fyra har tre av matcherna slutat med över 2.5 mål totalt. Detta år har Real Sociedad gjort mål i samtliga möten och går som tåget just nu. Jag ser ingen anledning till att över-spelet ska vara så pass högt. Första mötet lagen emellan denna säsong slutade med en 3-1 seger för Malaga. Båda lagen är med och krigar om en Europa League plats så jag är övertygad om att vi får en öppen och sevärd match.

Både Real Sociedad och Malaa har en del avstängningar på grund av för många gula kort. Förutom anfallaren Jonathas i Real Sociedad är det främst defensiva spelare, vilket egentligen bara öppnar upp ännu mer.

Det är lika stor chans att det blir under 2.5 mål i matchen som att det blir över. Därför finner jag värde i oddset 2.35 hos Expekt.
Spela på Real Sociedad - Malaga hos Expekt
Spela nu
rad - 26 Februari 2016 - 20:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: