Speltips Blandat

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-27 13:30
Land: Tyskland o England
Liga: Bundesliga och champiomship
Odds: GÃ¥r kombi
Speltips: Raka vinnare går givetvis med Hc också !!
God eftermiddag alla mina små prinsar och surogater. Nu är det så att eran kära gamla elkemannen har hittat 2 kanon odds imorgon på morgonen!! Hör och häpna nu men tappa inte talförmågan eller synförmågan för nu gäller det hänga med !!!

Stuttgard - Hannover spik 1a 1.55 i odds satan vad bra på klasskillnader som det är här. I världens bästa liga och brygger jordens godaste öl. Just ölen är magisk om man kör en veteöl från München.

Bolton - Bunley 2a 1.90 odds detta är och kmr förbli årets lir på en säker match går att jämföra i klasskillnad om Bayern München möter krasnodar! ! Här är dock ej ölen lika god som i Tyskland men musiken är desto bättre i England !!

Ta rygg på mina rekar och bli rika imorgon och glöm inte kombinera en god veteöl med en engelsk sång medan ni kollar på fotbillskonsten imorgon som utövas i dessa 2 matcher... jag har redan ölen i kylen och kadetter på repeat. ..

Glöm nu inte att rygga chefens rekar som jag gett er helt gratis. Detta är allt de 2 bästa spelen imorgon och i kombination med tysk skummad veteöl med en engelsk låt tillsammans när ni på 2 skärmar avnjuter när pengarna rullar in på kontot.

Jag vet inte vad jag själv ska göra för vinsten ännu men en charter resa till Tallinn ligger nära till hands. Dags att ta rygg på elkemannen nu medan ni fortfarande har mig kvar här, ingen går säker för vinsten om man säger så ;). Ett ordspråk taget ur himlen men säger en del av fotbollens finrum.

Ska tillägga att Stuttgard hat fin form och även Bunley och de möter nutidens förlorare. Det var så dinosaurierna dog ut, de bästa erövrade jorden medan de svaga fick dö ut. Sådan strategi tippar jag efter imorgon!!! GOOGGOGO Goooooaaaasllll

/elkemannen
Spela på Blandat hos bet-at-home
elkemannen - 27 Februari 2016 - 01:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: