Speltips

Speltips Skellefteå-Färjestad

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-27 16:00 Spela här

Speltips Skellefteå-Färjestad
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.84 Speltips: Färjestad +1
2016-02-27 16:00 Skellefteå-Färjestad Färjestad +1 1.84 SHL-Grinder

Lördag, solen skiner och det är tidernas utbud idag och imorgon med fulla omgångar i först SHL idag och sedan HA imorgon! Jag tycker att 16.00-matcherna är rätt så svåra men jag har beslutat mig för att spela Färjestad +1 till @1.84 hos Pinnacle Sports med 3/5 units.

Skellefteå:
Skellefteå leder serien, Skellefteå har fyra raka segrar i SHL och Skellefteå har slagit Färjestad alla tre gånger denna säsong, men ändå kommer jag spela Färjestad. Idiotiskt, ja kanske. Men mönster är till för att brytas så jag hoppas att det gör det idag. Skellefteå tycker nog det mesta rullar på ganska så enkelt just nu och kanske därför kan tappa fokuset lite till denna match. Att man bara ställer ut skridskorna. De tre senaste matcherna har man vunnit men vi ska komma ihåg att man har mött Rögle och MODO gånger två. Med andra ord har man mött rätt så svagt motstånd och kanske därför blir lite chockade nu när man för möta ultramotiverade Färjestad som vill befästa sin sjätteplats och kanske dessutom klättra lite i tabellen.

Färjestad:
Färjestad ligger just nu på en sjätteplats i tabellen tre poäng före jagande Växjö. Med andra ord är det en otroligt viktig match för Färjestad. FBK:s form har varit lite svagare nu ett tag så det är verkligen dags att rycka upp sig om man vill komma top-6. Färjestad har varit bra borta denna säsong. Framförallt har man spelat otroligt många kryss. Färjestad har i 17 av 23 matcher lyckats ta poäng och det är exakt vad vi behöver ikväll, att Färjestad klarar krysset för att vi ska sätta spelet. Om Färjestad förlorar med ett mål så får vi tillbaka insatsen, det är bara om FBK förlorar med 2 puckar eller mer som vårt spel går förlorat. Färjestad har BARA förlorat 3 bortamatcher denna säsong med två puckar eller mer vilket är helt ofattbart starkt.

Inbördes möten:
Skellefteå har som sagt varit det klart starkare laget head to head denna säsong med 9/9 inspelade poäng. Först vann Skellefteå med 3-1 hemma och sedan har man vunnit borta med 5-1 och 3-2. Men som sagt, trender är till för att brytas.

Match: Skellefteå-Färjestad
Spel: Färjestad +1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsförlust)
Odds: @1.84
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg och ha en underbar lördag!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 27 Februari, 2016, 14:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!