Speltips

Speltips Leksand-Björklöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-28 16:00 Spela här

Speltips Leksand-Björklöven
Land: Sverige Liga: Liga
Odds: 1.819 Speltips: Leksand FT
2016-02-28 16:00 Leksand-Björklöven Leksand FT 1.819 SHL-Grinder

Det är dags för den sista omgången i HockeyAllsvenskan 15/16! Det finns en match som jag anser att det finns otroligt fint värde att hämta och det är matchen mellan Leksand och Björklöven! Leksand spelar för att komma på en dödsviktig fjärdeplats inför slutspelet och Björklöven spelar en helt betydelselös match. I mina ögon är det helt ofattbart att vi får @1.819 på Leksand att ta hem alla tre poängen. Hade jag varit oddssättaren hade jag lagt Leksand runt kanske 1.50-1.60.. Jag kommer därför maxspela Leksand med 5/5U!

Leksand:
Leksand kommer till dagens hemmamatch med en helt skadefri trupp. Monpetit kommer dessutom tillbaka från avstängning, en spelare som absolut förstärker Leksands trupp. Men okej, nu ska vi gå igenom det här. Det fungerar såhär. Ettan och tvåan i serien möter varandra i en direkt avgörande match om vilket lag som ska gå upp till SHL. Lagen som hamnar mellan 3-8 plats spelar ett slutspel som kan ta dem till SHL. I slutspelet möter alla varandra i en serie. Det laget som kommer trea i HockeyAllsvenskan får börja med 3 poäng i serien, laget som kommer fyra får börja med 2 poäng, laget som kommer femma får börja med en poäng och lagen 6-8 får börja med noll poäng. Med andra ord är det ju otroligt viktigt vilken placering man hamnar på. Leksand ligger just nu på fjärde plats vilket innebär att man får börja med 2 poäng i serien. Skulle man ikväll förlora samtidigt som Karlskoga vinner så skulle man hamna på en femteplats och därmed "bara" få börja med en poäng. Den där poängen kan komma att betyda så oerhört mycket när allt ska avgöras. Leksand borde vara laddat till 1000 inför denna hemmamatch. Dels för att det är en så otroligt viktig match, men även för att det är den sista hemmamatchen i grundserien och att man nu senast blev krossade hemma mot Västerås med 2-6 och säkert vill visa hemmapubliken att man kan mer än så. Leksand har förövrigt en väldigt fin form med sex segrar på deras åtta senast spelade matcher. Leksands hemmaspel har varit väldigt fint under en längre period. Man har faktiskt 11 segrar på sina 14 senast spelade hemmamatcher, starkt. Jag hoppas och tror att Leksand verkligen gör jobbet ikväll och klämmer till Björklöven, ska vi säga 4-1?

Björklöven:
Björklövens säsong är över, man har bara denna sista betydelselösa matchen kvar och kan redan nu börja tänka på vår/sommarlovet. Jag tror inte att Björklöven känner sig jättemotiverade av att åka ner till Leksand och spela en match som inte betyder någonting. Det hade varit en sak om man spelade hemma och ville avsluta snyggt inför hemmafansen, men nu är det i Dalarna.. Formen för Björklöven har varit väldigt upp och ner på slutet och jag tror tyvärr för Löven att man kommer förlora den sista matchen denna säsong. Jag tror att luften verkligen gick ur Löven förra matchen när man grusade SHL-drömmen. Okej då.. Jag måste väl säga att Björklöven faktiskt kan komma till ett slutspel, men det är nästintill omöjligt, det är så omöjligt att jag inte ens orkar gå in på det. Nej, detta förlorar ni Löven.

Inbördes möten:
Leksand och Björklöven stöter på varandra för fjärde och sista gången denna säsong och det är just Leksand som vunnit alla tre mötena. Hemma vann man senast med 4-2 och på bortais har man lyckats ta två OT-segrar med 1-2 och 2-3. Ikväll tror jag Leksand tar fram stridsyxan och köttar sönder Björklöven.

Match: Leksand-Björklöven
Spel: Leksand FT
Odds: @1.819
Insats: 5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Allt över @1.60 tycker jag det finns spelvärde i!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg! Nu jobbar vi in detta maxspel tillsammans!!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 28 Februari, 2016, 00:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!