Tjena!

Match mellan FC Barcelona och Sevilla ikväll 20.30

Man undrar ju om det ens är möjligt att stoppa Barcelona för tillfället.. man radar upp vinster och obesegrade i senaste 33 matcherna. När Barcelona har (Messi-Suarez-Neymar) så kallade MSN i laget så kan inte så jätte mycket gå fel. Har en av dom en dålig dag på jobbet så kliver någon annan fram och gör jobbet. Är nog den starkaste anfalls trion i världens just nu så inte lätt att stoppa dom :)

Barcelonas senaste matcher på hemmaplan:

Barcelona - Celta Vigo: 6-1
Barcelona - Valencia: 7-0
Barcelona - Atlético Madrid: 2-1
Barcelona - Athletic Bilbao: 3-1
Barcelona - Athletic Bilbao: 6-0
Barcelona - Granada: 4-0
Barcelona - Espanyol: 4-1
Barcelona - Real Betis: 4-0

Sevilla är inte heller så pjåkiga direkt man ligger på en 5:e plats i ligan och har faktiskt inte förlorat en match i ligan sen den 3 Januari mot Granada. Men en av dom första förlusterna på väldigt länge kom tidigare i veckan mot Molde i Europa League dock så avancerade man där till slut. Det ska dock sägas att Sevilla inte är speciellt starka på bortaplan då man inte vunnit en enda match denna säsongen på bortaplan på 12 spelade matcher.

Senast lagen mötes på Camp Nou vann Barcelona med hela 5-1.

Enrique en frisk och kry trupp den enda spelaren som saknas är Rafinha som fortfarande rehabiliterar sig från sin allvarliga knäskada i höstas.

Förmodad startelva ikväll:

Bravo
Alves, Pique, Mascherano, Alba
Racitic, Busquets, Iniesta
Messi, Suarez, Neymar

-2.5 @2.20
-3.5 @3.40

båda dom spelen är väldigt intressanta då båda spelen mycket väl kan sitta enligt mig. Men för den lite mer säkre så hade jag spelat -2.5 @2.20 :)

Rygga på egen risk!

This is the stats tab
This is the post tip