Speltips Deportivo - Granada

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-28 18:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.83
Speltips: 1
Spela på Speltips Deportivo - Granada
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
I kväll gäller det. Deportivo tar emot ligajumbon Granada på Estadio Riazor. Efter att ha spelat en bra fotboll men inte riktigt fått någon utdelning för det så är Deportivos tränare Victor Sanchez piskad att vinna. Jag är övertygad om att han lyckas och gillar oddset jag får på en hemmaseger.

Deportivo har inte någon vinst på nio matcher. Snacka om att tabellen ljuger om man väljer att titta på spelet som de har spelat under dessa matcher. Förvisso har det slarvats en del med sena baklänges mål och annat onödigt som hade kunnat undvikas. Dock tycker jag att spelarna blir allt mer samspelta så jag vet att en seger ligger bakom hörnet. När är det en bättre tid än nu?

Gästerna, tillika det absolut sämsta laget i ligan, har fyra förluster i rad. Dessutom har Granada inte tagit en poäng på bortaplan sedan tolfte december år 2015. Inte heller är det mycket som talar för att sviten ska brytas i kväll. De kommer att släppa in mål som vanligt, kanske ännu fler nu när den defensive mittfältaren Ruben Perez har dragit på sig för många gula kort och missar mötet. Det gör även ytterligare en mittfältare, Javi Marquez som är skadad. Deportivo har egentligen endast ett avbräck då mittbacken Sidnei missar match på grund av skada, men i övrigt ser det ljust ut.

Markanden har rört sig både upp och ner. Det är dags att handla. Då Deportivo är klasser bättre och piskade till att börja vinna igen så är oddset 1.83 hos Unibet värdefullt.
Spela på Deportivo - Granada hos Unibet
rad - 28 Februari 2016 - 08:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: