Speltips Tottenham-Swansea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-28 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.95
Speltips: Spurs ö7.5 hörnor
Spela på Speltips Tottenham-Swansea
Börja spela här
Spela på Spurs ö7.5 hörnor
Tottenham har utvecklats till ett riktigt stabilt lag under Pocchetino och är nog ärligt talat för första gången en riktigt allvarlig titelkandidat i Premier League nu under våren.

Spurs har ett tydligt utvecklat posessionspel mot sämre motstånd och är inte sena på att ta kontrollen över händelserna då lag med lite mindre självförtroende och kvalitet kommer på besök till norra London.

Spurs kreativa mittfält har vuxit ut till att hålla yppersta engelska klass och med en tydlig power/striker-forward längst fram är det inte svårt att förstå hur deras anfallsspel är uppbyggt.

Med Swansea som tydligt tappat mer av mer av sin magi och efter att ha tappat magin också tappat självförtroendet och så småningom på sistone även sin självbild. Laget har i och med försäljningar och brist på rekryteringar på ett märkbart sätt lagt sig aningen platt. Det verkar som om de litar till att lagen under dem är för dåliga för att passera men de har själva inte speciellt stor tro på att plocka de där 38-40 poängen som brukar krävas för att bara säkra även för kommande säsong.

Spurs har vunnit samtliga möten hemma på the Lane mot Swansea sedan 2012.
3-2
1-0
1-0
3-2.

Givetvis är hemmalaget större favorit än någonsin just idag men just att det förhåller sig så får mig att tro på allt annat än en öppen matchbild. Spurs kommer ta initiativ samtidigt som Swansea kommer ge bort initiativ och spela på kontringar.

Med en kompakt box ser jag Spurs huvudsakliga spår för att anfalla vara via kanterna och med inlägg mot Kane. En buss parkerad i två halvlekar skulle kunna leda till frustration för många lag om man inte får hål på motståndarna. Men argentinaren på bänken är smartare än så och framförallt är hans spelare mer vana vid att hitta trepoängare än ett spurslag någonsin varit tidigare som jag sett.

13-9 i hörnor mot Crystal Palace senast det var engelsk fotboll på White Hart Lane.
15-1 mot Watford i matchen innan dess.
11-3 dessförinnan mot Sunderland.

Över 7.5 hörnor för hemmalaget till 1.95 är taget hela dagen lång.

Lycka till lads!
Spela på Tottenham-Swansea hos Bwin
RalleArvid - 28 Februari 2016 - 10:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
moeller112 - 2016-02-28 11:11

Intressant spel. Tar rygg, lycka till.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: