Speltips UFC 196 HOLLY HOLM VS MIESHA TATE

Sport: Boxning
Spelstopp: 2016-03-06 03:30
Land: USA
Liga: Ufc
Odds: 1.84 /2.20
Tips: Se rek
Ohoy !

Först o främst förra reken satt utan minsta tvivel, vilket denna även kommer göra, hoppas ni är med!

tycker mig ha hittat ett kanon spel till helgens ufc gala, närmare bestämt i matchen mellan Holly holm vs Miesha Tate. Det här är ett spel jag gått och tänkt på enda sedan galan först släpptes och jag anser att oddssättarna är helt fel ute men det tackar vi för på söndag morgon.

Då jag inte tänker tråka ut er som inte är insatta i sporten eller matchen för den delen med en allt för invecklad och nördig analys ska jag helt enkelt försöka dra det en aning kortfattat...

Holy holm /// Miesha tate

10-0-0 /// 17-5-0

Holly holm som vi alla såg knockade Rounda Rousey i ufc 193 och det kom som en chock för dom flesta inom scenen dock inte för mig, jag gick och tänkte på matchen i 4 månader och jag kunde inte se en match där rounda vann då holly holms stående är mils bättre än roundas och hon skulle plocka isär henne , holly holm är en av dom mest meriterade kvinnliga boxaren genom tiderna om inte den mest meriterande och hon har även haft en strålande karriär inom kickboxning som bälteshållare och hon är legetim på alla sätt och vis. en något trögstartad karriär i ufc men potensialen har man alltid sett.

Miesha tate var den perrson som har varit närmast att slå rounda innan holly kom med i bilden och endast tack vare sin brottning som rounda ändå lyckades neutralisera tack vare sin judo backgrund. Miesha är absolut en top fighter i kvinnornas 135lb division men hon är inte en bältes hållare.

Motivering

Jag är helt övertygad om att matchen kommer bli stående där holly kommer plocka isär Miesha och avsluta henne. holly som tränar på Great jacksons camp (det bästa campet i nordamerika ) har fått upp sitt takedown defens något oerhört och kommer vara en stor bidragande faktor till att spelet här kommer gå in , den andra är oblique kicken som dom flesta i great jackssons camp har börjat använda sig utav, för er som inte vet något om sparken är det en ruskigt ful teknik dock laglig där du sparkar motståndaren på det främre benet i ens stance , antingen mot låret eller mot knäskålen vilket är oerhört effektivt för att få motståndaren att backa till ens avstånd och få motståndaren att motstå nertagnings försök. utan Mieshas brottning är hon högst medioker stående och vi kommer alla få se denna klasskillnad där holly sätter upp slag för att sedan avsluta med sin vänstra rund spark.

Med det jag har tagit upp här under reken är jag så pass säker att spelet sitter att jag skickar in hus hem och kärring på spelet "matchen gå tiden ut NEJ till 1.84@ (30/5 U)och även en bra slant på FIGHTER VINNA PÅ KO/TKO/DQ till 2.20@ 20/5U .

Lycka till och vi firar in denna på söndag morgon .


EDITERAD 2016-02-28 21.41:06

EDITERAD 2016-02-28 21.43:34
Spela på UFC 196 HOLLY HOLM VS MIESHA TATE hos bet-at-home
Spela nu
virtu - 28 Februari 2016 - 21:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Redgrind - 2016-03-05 13:12

Miesha är en fighter som pressar sina motståndare och det är precis vad Holly är bäst på. Counterstrike mot folk som kommer mot henne, hennes fotarbete är bland dom bästa i ufc, oavsett kille eller tjej. Hon rör på sig hela tiden och får in sina långa jabbar och snabba sparkar.

Jag håller med dig här Virtu. Kommer spela Holly Holm vinst via avslut!
Tror på Tko i 2 ronden. Kör vi!!! :D

virtu - 2016-03-03 11:42

Ja visst är det så tobbe! Oddsen har rört sig en del sedan i söndags till det bättre. Ser det som lite av en gardering med om hon skulle snubbla in i ett armlås mirakulöst, har ju hänt ;)

Jodå det är svin bra spel, har säkert 5 dubblar med det spelet endast kvar, tror man ska lägga innan invägningen tror oddsen kommer svänga hejvilt. Denna kommer sitta!

Tobbe1_94 - 2016-03-03 07:31

Dessa spel finns på Uniibet till 1.91 respektive 2.25 :) Och tror man hårt på Holm kan man lika gärna lira att just hon vinner via KO,TKO eller DQ till 2.40 :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: