Speltips

Speltips Bournemouth–Southampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-01 20:45 Spela här

Speltips Bournemouth–Southampton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: BLGM
2016-03-01 20:45 Bournemouth–Southampton BLGM 2.00 RalleArvid

Finns det något som är bättre än stora Champions League-matcher mitt i veckan? Ja, det skulle nog vara riktigt jävla ordinära och samtidigt avgörande fulla ligaomgångar i England mitt i veckan.

Efter att Chelsea spräckt Southamptons nolla senast finns ingenting att oroa sig för gällande den sviten längre. Lika lite som det finns något att oroa sig för och för Saints att eventuellt spela undermedvetet försiktigt i vissa situationer finns det ingenting som talar om för Bournemouth inför matchen att det är omöjligt att göra mål på gästerna och deras målvakt. Den kommunikationen hade varit jobbig för ett på förhand underlägset och halvtrubbigt anfall i hemmalaget. Både från media och ledarstab.

Dessutom är jag av den fasta övertygelsen att Southamptons försvarsspel passar extra bra för möten mot bättre lag och starkare motstånd som man har respekt för och som man ställer upp mer avvaktande mot och spelar på kontring med sina klassiskt starka omställningsspecialister. Här mot Bournemouth kommer Southampton däremot inte tillåtas sitta tillbaka och avvakta utan förväntas och bjudas in till att ta kommandot över händelserna.

Bournemouth har trots sina förluster lyckats göra mål i tre av sina fem senaste hemmamatcher. Faktum är att det bara är i tre av tolv matcher sedan premiären mot Aston Villa som gästerna på Dean Court lyckats hålla nollan. Detta trots att svårforcerade lag som Spurs, Everton, United och West Ham varit på besökt och försökt hålla tätt.

Southampton har repat ordentligt mod efter sina fyra raka förluster på bortaplan under nyårsperioden. Laget har nu två segrar och en oavgjord borta mot United, Arsenal och Swansea. Southampton har bara ett läge här om man ska ha fortsatt liten chans på fjärdeplatsen och det är att gå för tre poäng. Här finns inga möjligheter eller utrymme åt att hålla tillbaka eller nöja sig med kryss.

När den där rekordnollan inte behövs ägnas uppmärksamhet längre är det på tiden att vi får se ett Southampton som visar initativförmåga. Delar ni min tro om att Bournemouth lyckas få hål på gästerna minst en gång under kvällen? Isf gör vi nog alla rätt i att gå för att båda lagen ska göra mål här.

Båda lagen att göra mål finns till dubbla smeten lite här och var.

Lycka till lads!

RalleArvid - 29 Februari, 2016, 23:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gunners007 - 2016-03-01 17:19:54

Säger bara en sak: Fraser Forster