Leicester vann ¨bara¨ med 1-0 mot Kanariefåglarna på King Power Stadium och vi fick push på föregående rek. Jobbar vidare mot samma slitande försvar, Norwich tar emot Chelsea.

Tabell:
11. Chelsea 27 9 9 9 +3 36p
17. Norwich 27 6 6 15 -21 24p

Hemma:
16. Norwich 12 4 4 5 -2 16p

Borta:
13. Chelsea 13 4 4 5 -2 16

Skador:
Norwich: Bassong och Hoolahan förväntas vara åter fit till tisdagens match, medan Wisdom missar på grund av knäskada.
Chelsea: Terry, Zouma och Falcao missar match. Pedro gick av i matchen mot Southampton, missar därav troligtvis.

Möjliga startelvor:
Norwich: Ruddy; Whittaker, Martin, Bassong, Brady; Redmond, Tettey, Mulumbu, Hoolahan, Howson; Mbokani
Chelsea: Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Hazard, Pedro; Costa

Det är ett nytt spelande Chelsea under Guus Hiddink. I ligan håller han ännu laget obesegrade sedan han tog över klubben (obesegrade på senaste 11 ligaomgångar) och truppen verkar mer än nöjda med den tillfälliga tränaren, så pass nöjda att de gärna ser honom sitta kvar på sin post. Diego Costa har även kommit igång under hollandären och helgens hjältar heter Cesc Fabregas och Branislav Ivanovic. Lysande mot Southampton i förra omgången då laget vände 1-0 underläget till en 1-2 vinst. Det syntes att energin och hungern fanns där, trots underläget. Något som lös med sin frånvaro under Mourinhos sista tid i klubben. I tabellen har laget klättrat många positioner, framförallt upp ifrån den sörja som laget befann sig i innan jul. Chelsea har inte förlorat mot Norwich sedan 1994 och har svårt att se den trenden brytas även denna gång.

Norwich sjunker allt mer i tabellen och spelbolagen har angett laget som favoriter till att förlora kontraktet tillsammans med Aston Villa och Sunderland. Det är inte så underligt när man kollar på lagets poängsnitt i de senaste omgångarna. Det finns inget lag i Premier League som har plockat så få poäng, på de senaste sju omgångar, som Norwich. Svaret ligger bakåt. Otroligt skakigt försvar i detta nu. Leicester fick dock inte riktigt till effektiviteten i anfallsspelet mot Norwich i den senaste omgången, i en match där jag inför avspark varnade om just försvarslinjen.

22 mål har Norwich släppt in på de åtta senaste tävlingsmatcherna. Chelsea har gjort sju mål i deras två senaste ligamatcher (5-1 Man City & South. 1-2). Jag är övertygad om att chanserna kommer att finnas där för de blåa. Chelsea har vunnit nio och kryssat tre i de senaste mötena med Norwich, där Kanariefåglarna endast mäktat med totalt fyra mål.

Jag spelar Chelsea -1 asian till 2.26 hos SBObet, finns även hos bet365 . Med 3/5 units.
Ett -1 Asian innebär att Chelsea måste vinna med mer än ett mål för att spelet ska bli grönt. Pengarna tillbaka vid en uddamålvinst till bortalaget.

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip